Holograf a filmat un nou clip, pentru piesa Roua diminetii
1/10504
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Formatia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Love Affair.

"Single-ul Roua diminetii are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei", a spus Iulian Vrabete, basistul Holograf.

Regia noului clipului a fost semnata de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul celebrei formatii, aceasta fiind prima astfel de colaborare intre George si Holograf.

"Noi am mai colaborat cu George la diverse sedinte foto sau mici alte filmari, dar niciodata pana acum pentru un clip si ne bucuram foarte mult ca am putut face acest lucru. Cred ca pentru el a fost mai greu pentru noi si ca a avut emotii, avand in vedere ca ne cunoaste de cand era foarte mic, insa s-a descurcat excelent", a explicat Vrabete.

Mesajul piesei este unul simplu si emotionant: "Piesa 'Roua diminetii' vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare", a mai spus bassistul.

Piesa "Roua diminetii" este coloana sonora a filmului "Ultimul zburator", regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul contine si secvente din pelicula.

Noul videoclip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie.

Sursa: MediaPro Music