askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Follow Your Instinct - Baby, It?s Ok feat Alexandra Stan

Follow Your Instinct - Baby, It?s Ok feat Alexandra Stan

4/44046
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
La inceputul acestui an aparea primul proiect trans oceanic:ᅡ Follow Your Instinct. Avand in componenta doi artisti americani si unul german, trupa devenea in scurta vremeᅡ unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale
internationale.

Dupa doar cateva saptamani din momentul lansariiᅡ ¬Portilla de Bobo¬, alaturi de LoL Deejays si Minelli,ᅡ Follow Your Instinct dadea o noua lovitura: ¬My City",ᅡ prima piesa solo a celor trei artisti,ᅡ a cucerit toate cele 6 continente,ᅡ ajungand direct in Top25 din Germania, precum si in iTunes Top5.

Acum, Follow Your Instinct lanseaza single-ul si videoclipul ¬Baby, It¬s Ok¬ feat Alexandra Stan.

Beat-uri explozive, un refren care te cucereste inca de la prima ascultare si un videoclip care te binedispune, ¬Baby, it¬s ok¬ este rezultatul colaborarii celor 3 artisti cu nimeni alta decat Alexandra Stan, romanca ce a reusit sa cucereasca intregul mapamond cu single-urile sale. Iar faptul ca, in momentul lansarii,ᅡ ¬Baby it¬s ok¬ a intrat direct pe locul 1 in ITunes, dovedeste inca o dataᅡ ca ¬Follow Your Instinct¬ este o trupa ce se bucura de un success greu de egalat.

¬Suntem foarte fericiti! De abia asteptam sa vedem reactiile publicului din Romania. Ne bucuram foarte tare de succesulᅡ single-ului Portilla de Bobo, alaturi de prietenii nostril LoL Deejays si Minelli si de succesul My City.
Speram ca si Baby, It¬s Ok¬ sa aiba cel putin tot atat de mare succes.¬, declara FYI.

Noul single FYI ¬ preluareᅡ a hitului KC and The Sunshine Band, este insotit de lansarea unui videoclip de exceptie, filmat recent pe o plaja din Marabella.

¬A fost foarte distractiv la filmari, toata echipa a fost extrem de profesionista, am lucrat excelent cu cei de la Follow Your Instinct¬, a spus Alexandra Stan.

¬Baby, it¬s ok¬ este preambulul albumului pe care Follow Your Instinct, adicaᅡ Addis aka Raptile, Lionezz si Viper, il vor lansa in 2014. Primul material discografic al lorᅡ va contine colaborari cu artisti cunoscuti printre care se numara Snoop Dogg, Samu Haber (Sunrise Avenue), Sean Kingston si Tray Songz.

[youtube id="QDGvRs_1dCY" width="620" height="360"]