askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Elena feat JJ - Pana dimineata (Videoclip)

Elena feat JJ - Pana dimineata (Videoclip)

4/45214
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Elena Gheorghe si Love Band lanseaza pe scena de la Sibiu a primei editii Media Music Awards cel mai recent single cu videoclip, "Pana dimineata" (feat. JJ).

La cateva zile de la inceputul anului scolar si la 2 saptamani pana la prima zi a anului universitar, povestea "Pana dimineata" este un mesaj pentru generatiile de viitori absolventi: sa celebreze, sa nu uite, sa traiasca momentul si sa se bucure din plin de ultimele luni impreuna cu gasca lor, de toate intamplarile, iubirile, emotiile si pildele minunate ale celor mai frumosi ani.

Este un single care ne aminteste tuturor "ca viata e scurta, sa stii/deschide larg ochii" si aduce laolalta amintirile sau asteptarile mai multor generatii despre frumusetea si exuberanta impartasirii cu prietenii de scoala a momentelor care formeaza, marcheaza si schimba oameni si lumi.

"Videoclipul acestei piese a fost o bucurie enorma, un experiment care m-a solicitat la fel de mult ca si cel al piesei Ecou, pentru ca am lucrat cu directiii dramatice, actoricesti si am experimentat stari, amintiri si emotii care m-au aruncat in timp, in anii de scoala si in povestile atat de frumoase ale acelei perioade. La filmari, am avut o gasca reala de pusti in ultimul an de liceu, pe care am gasit-o organizand un casting pe contul meu de Facebook si a fost o filmare absolut speciala in care ne-am bucurat, ne-am jucat si am inteles inca o data cat de importante sunt prieteniile si cat de pretioasa e forta lor", a declarat artista.

Filmarile video-clipului au durat 2 zile si echipa de creatie si de imagine a Elenei a reconstruit in cele mai mici detalii ultima petrecere impreuna a unei gasti care ajunge la final de drum, in fata unor noi inceputuri pline de oportunitati si sperante.

http://youtu.be/DYv_buNPKxo