askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Dan Bittman isi pregateste fiul pentru X Factor

Dan Bittman isi pregateste fiul pentru X Factor

4/45006
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Patrick, mezinul familiei Bittman, este hotarat sa participe la X Factor. Desi limita de varsta pentru noul sezon a fost coborata la 14 ani, Patrick tot nu s-ar califica, asa ca s-a gandit sa isi induioseze tatal, poate-poate prinde un loc in show.

Lucru ce s-a si intamplat, intregul dialog tata-fiu putand fi urmarit duminica aceasta, de la 20:30, in premiera celui de-al treilea sezon al super show-ului X Factor, la Antena 1.

Aflat la filmarile pentru cel de-al treilea sezon X Factor, Dan Bittman a avut parte de o surpriza de zile mari. Patrick, baietelul sau in varsta de doar 9 ani si-a facut aparitia, tinand in mana un ziar: ¬Tati, scrie si in ziar ca de anul asta la X Factor au voie de la 14 ani!¬.

¬Da, Patrick, da tu ai 9 ani!¬ a exclamat juratul X Factor. Emotionat, Dan a revenit: ¬Mai Patrick, tu esti sigur ca vrei la X Factor¬.

¬Hotarat , hotarat!¬ a strigat pustiul, pe care imediat Bittman l-a pus la treaba, cu o serie de vocalize. Spre final, ca sa linisteasca apele, Bittman i-a spus fiului sau ca trebuie sa mai repete putin. Intregul moment va putea fi urmarit duminica
aceasta, de la 20:30, la Antena 1, in noul sezon X Factor.

Sursa: Antena 1