askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Cornel Ilie (Vunk) - Nu am fizicul lui Tudor Chirila

Cornel Ilie (Vunk) - Nu am fizicul lui Tudor Chirila

4/45453
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cornel Ilie si Gabi Maga, doi dintre membri trupei Vunk, au fost miercuri dimineata invitatii Carcotasilor in studioul Kiss FM.

Artistii au cantat live si le-au povestit ascultatorilor Kiss FM ca pregatesc un show de neuitat joi seara la Sala
Polivalenta din Bucuresti, unde, in afara de Loredana si de Andra, vor avea si un invitat surpriza.

¬Ati incercat vreodata ca, pe langa cantat, sa faceti si strip-tease¬, a intrebat Mihai Gainusa.

¬Sunt artisti care fac lucrul asta, nu vrem sa intram in zona lor si in publicul lor¬, a declarat Cornel Ilie. La auzul raspunsului dat de invitat, Carcotasii au inceput sa fredoneze piesa ¬Perfect fara tine¬ a trupei Vama, pentru a-i arata la
cine se gandeau cand au pus intrebarea.

¬E in genul lui, e ok. Eu, daca as face asta, as fi si mai penibil, pentru ca nu am fizicul lui¬, a spus Cornel, referindu-se la Tudor Chirila.

Invitatii le-au vorbit ascultatorilor Kiss FM si despre concertul pe care-l vor sustine joi seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

¬Cantam cu Andra, cu Loredana, cu Alexandra Usurelu si cu o alta voce feminina, pe care nu vrem sa o dezvaluim¬, a declarat Cornel la Kiss FM.

¬E adevarat ca vine si Fuego¬, a facut Dezbracatu o gluma. ¬Toti cei 5000 de oameni vor canta 'Impodobeste, mama, bradul'¬, a continuat Carcotasul pe acelasi ton.

¬Daca or sa faca cei cinci mii de oameni asa, imi dau si eu camasa jos si cant si eu 'Perfeeeect...'¬, a raspuns artistul.

¬Anul acesta, show-ul va fi mult mai puternic ca impact emotional si mult mai interesant ca spectacol in sine, ca efecte, ca tehnologie de concert¬

Artistii au cantat live in studioul Kiss FM piesele '1000' si 'Asa, si'.

Sursa: Kiss FM