askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Coca-Cola a sarbatorit unul dintre cei mai infocati fani printr-o petrecere surpriza

Coca-Cola a sarbatorit unul dintre cei mai infocati fani printr-o petrecere surpriza

4/42969
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
ᅡCoca-Cola a organizat o petrecere surpriza pentru unul dintre cei mai infocati fani: Mihaela Padure. Ca parte din campania ¬imparte o Coca-Cola¬, brandul a rasplatit fidelitatea unuia dintre cei mai activi fani de pe pagina de Facebook, oferindu-i o experienta unica si ocazia sa imparta o Coca-Cola cu cei mai buni prieteni, intr-un mod inedit. Surpriza pregatita de Coca-Cola pentru Mihaela, o tanara de 23 de ani, a inclus un zbor cu elicopterul deasupra capitalei, folosind ca punct de plecare singurul heliport din tara, si o petrecere surpriza alaturi de prieteni si colegi. Petrecerea a fost gazduita de Dani Otil, complicele brandului Coca-Cola in a-i oferi Mihaelei o seara de neuitat, care a inclus si un concert live Vita de Vie, formatia preferata a Mihaelei. Mai mult, timp de doua saptamani, celebrul semn publicitar Coca-Cola din Piata Romana, Bucuresti, va purta numele Mihaela.

¬Pentru prima data in istoria brandului, vara aceasta Coca-Cola le-a oferit logo-ul consumatorilor sai. Ne-au bucurat entuziasmul cu care fanii au intampinat campania si reactiile impresionante starnite in social media de dozele personalizate. Mii de fani si-au postat pe paginile personale de Facebook fotografii cu sticle Coca-Cola cu numele lor. Astfel, ideea sarbatoririi celor mai activi fani ai brandului a venit firesc, pentru a le multumi pentru fidelitatea lor. Ca Mihaela mai sunt si alti fani, la fel de infocati, carora le vom dedica surprize in urmatoarele zile.¬, declara Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania si Moldova. ¬Am folosit Facebook si instrumente care contorizeaza activitatea si interactiunile de pe pagina Facebook a unui brand pentru a identifica cei mai activi fani. Am ales aceasta modalitate pentru ca pagina de Facebook Coca-Cola a fost creata de doi fani ai brandului, care au dorit sa impartaseasca pasiunea pentru Coca-Cola¬, continua Anca Nastase. In noua campanie ¬imparte o Coca-Cola¬, cele mai populare 150 de nume din Romania inlocuiesc emblematicul logo al brandului pe sticlele de Coca-Cola si ii indeamna pe consumatori sa ii suprinda pe cei dragi oferindu-le o sticla de Coca-Cola cu numele lor.Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume peste 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.8 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor, incurajarea unui stil de viata activ si echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, suntem in top 10 angajatori, avand peste 700,000 de angajati care fac parte din Sistemul Coca-Cola.In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. in Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania). Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com sau sa ne urmariti pe Twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.