askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Cele mai penibile tatuaje ale vedetelor

Cele mai penibile tatuaje ale vedetelor

4/42775
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Internetul este plin de imagini cu tatuaje penibile. Unele au facut deja istorie. Ce faci insa daca ele apartin unor vedete de talie internationala, care au acces la cele mai bune saloane de tatuaj si pentru care banii nu reprezinta o problema Ce faci Razi, desigur. Ai mai jos cele mai penibile tatuaje pe care le poti gasi pe o vedeta.
Megan Fox
Frumoasa a ales un tatuaj tare neinspirat, mai ales prin prisma tinutelor pe care le imbraca. Megan are pe mana un tatuaj cu Marilyn Monroe, care chiar daca nu este gresit, arata complet nelalocul lui.


Avril Lavigne
De la o reprezentanta a punk rock-ului American te asteptai la mai mult, sa recunoastem. Ei bine, Avril are peste 16 tatuaje, insa nu toate sunt reusite. Printre ele: o stea stramba pe incheitura si un ac de siguranta pe gat.Rihanna
A mers pe varianta safe si s-a tatuat temporar, totusi raul a fost facut. Si asta pentru ca tatuajul este incorect. Vedeta si-a imprimat pe gat doua cuvinte: "rebelle fleur". Corect era ¬fleur rebelle¬.


Cristi Tanase
Este reprezentantul ideal al nostru in top. Jucatorul Stelei s-a gandit sa isi faca un tatuaj care sa ii placa si patronului, dar realizarea lasa mult de dorit.

[caption id="attachment_42780" width="400"] sursa: stirileprotv.ro[/caption]

Marco Materrazzi
Italianul are unele dintre cele mai nereusite si mai haotice tatuaje din cele expuse de vedete. Zaruri, inimi, diamante, stele. O tocana totala.Christiano Vieri
Superstarul Italiei nu a fost la fel de inspirat in ceea ce priveste tatuajele, pe cat a fost in teren.