Bitza - Eroare matematica (Videoclip)
1/10816
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Emisiunea ¬Live@6¬ a adus o premiera in studioul MTV luni seara, de la ora 18:00. Astfel, fanii lui Bitza au avut ocazia sa urmareasca pentru prima data cel mai recent videoclip al artistului, pentru piesa ¬Eroare matematica¬, in colaborare cu Planet H.

Si cum gazda emisiunii, George Vintila a lipsit motivat, VJ-ita MTV i-a tinut locul si l-a intervievat pe Bitza, afland ca titlul piesei are legatura cu ¬persoane pe care le intalnesti, care intra in viata ta si ¬iti dau cu virgula.

Despre asta este piesa¬. Dar, de asemenea, tot din platoul ¬Live@6¬ fanii artistului au aflat despre proiectele lui, despre faptul ca a coloborat cu Teatrul Odeon pentru piesa ¬Ma intorc de departe¬, in regia lui Theo Herghelegiu, Bitza fiind cel care s-a ocupat de coloana sonora. El a jucat si in scurt metrajul ¬Intalnirea¬, in aceeasi regie si alaturi de Alina Puscas, Andrei Gheorghe si Andi Vasluianu.

Printre talentele ascunse s-a laudat la MTV si cu faptul ca stie sa cante la chitara si ca are in plan lansarea unui nou album ¬in primavara, care probabil se va numi <Liniste> si care va contine si multe colaborari pentru piese¬.

Oana i-a pregatit lui Bitza si o proba de foc la rubrica ¬In a minute¬, unde cantaretul a fost pus sa citeasca in 60 de secunde un text- exercitiu de dictie pentru persoanele raraite la care el s-a descurcat foarte bine.

Bitza i-a marturisit Oanei Tache ca s-a numarat printre cei care a simtit cutremurul de sambata noapte si s-a trezit si cu un tablou care i-a cazut in cap, fara a-l rani insa.

http://youtu.be/dnQoyRjNh9Q