Anya feat Matteo - In ochii mei
1/10861
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anya si Matteo lanseaza astazi un nou single, "In ochii mei", o melodie de dragoste, ce promite sa devina rapid hit! Piesa a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays, iar la scrierea textului a participat si Matteo.

Mesajul melodiei este unul simplu, dar emotionant: "Ochii transmit foarte mult: lumina, caldura, dragoste. Nu degeaba sunt numiti 'oglinda sufletului''. De cele mai multe ori, cea mai buna modalitate de a citi sentimentele unui om este sa te uiti in ochii lui, o simpla privire spune tot", a explicat Anya.

Cu ocazia acestui single, Anya si Matteo au lucrat pentru prima oara impreuna, iar experienta a fost una placuta pentru amandoi.

"Imi doream de mult timp o colaborare cu un artist roman, iar Matteo, cu interpretarea lui inconfundabila, s-a potrivit de minune stilului piesei", a mai spus Anya.

"Ma bucur ca ni s-a oferit sansa sa facem o piesa impreuna, imi place foarte mult Anya si am colaborat foarte bine. Acum, astept sa vad in ochii fanilor cat de mult le va placea acest nou single", a spus Matteo.

Sursa: MediaPro Music

http://youtu.be/d_2S5u1ipuI