askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Anda Adam revine cu un nou videoclip (Teaser)

Anda Adam revine cu un nou videoclip (Teaser)

4/44663
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Anda Adam revine cu un nou videoclip la aproape un an de cand a lansatᅡ precedentul hit, "AMO". Fanii artistei au azi ocazia sa urmareasca, inᅡ premiera, primele imagini din noul clip, "Daca ar fi", o noua colaborareᅡ a solistei cu echipa HaHaHa Production. Pentru "Daca ar fi", Anda Adam a filmat alaturi de echipa de fotbal american a Romaniei pe stadionul
Arcul de Triumf din Bucuresti.

Adrenalina, suspans, suport pentru echipa de sportivi, o cursa infernalaᅡ de motociclete si inceputul unei povesti de dragoste traite chiar de artista sunt elementele care fac din noul clip al solistei o productie
memorabila.

Anda Adam apare in ipostaze tandre, filmate in vestiar, alaturi de barbatul care i-a furat inima, un tanar carismatic, membru al echipei de fotbal american.

Acesta este, in viata reala, model din echipa lui Catalin Botezatu, artista rugandu-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai buna recomandare in acest sens.

Cu ocazia noului proiect, Anda Adam a adoptat un nou look, alegand sa poarte breton, stilingul fiind realizat chiar de mama ei, aflata in Romania pe parcursul filmarilor.

"Am filmat zece ore in continuu, in timpul zilei pe stadion si noapteaᅡ pe motocliclete alaturi de cei mai buni cascadori pe care i-am vazut vreodata. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte incantata de produsul final si abia astept sa lansam varianta completa.

Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si domnului Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby, pentru sprijinul acordat aentru filmarile pe stadion", declara Anda Adam.

http://youtu.be/1eWiiczErvo