askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Anda Adam lanseaza albumul Amo

Anda Adam lanseaza albumul Amo

4/45250
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cu o cariera muzicala de peste 14 ani, un stil inconfundabil, un timbru vocal plin de senzualitate si un corp de invidiat, Anda Adam lanseaza un nou album.

Materialul AMO include cele mai mari hit-uri ale sale din ultimii ani. Printre cele 12 hit-uri adunate pe disc se numara si piesele 'AMO', 'Daca ar fi', 'Feel' sau 'Panda Madam', alaturi de o surpriza - piesa care a impus stilul R'n'B in tara noastra, 'Selecta' ft Alex Velea.

Pe langa clasamentele muzicale din tara, Anda a cucerit treptat cu soundul sau unic tari ca Liban, Italia, Turcia, Ucraina, Statele Unite, Elvetia si teritorii exotice ca Azerbaijan, Bahrain, Asia, Rusia sau Peru.

Anda Adam este un artist care a evoluat continuu, a experimentat diferite stiluri muzicale: de la urban, hip-hop, reggaeton sau dance/house, artista le-a incercat pe toate in dorinta de a evolua din punct de vedere muzical si pentru a-si surprinde constant publicul.

Noul album AMO este o celebrare a ultimilor ani, un cadou oferit fanilor si tuturor celor care vor sa se bucure de hit-urile Andei.

Saptamana trecuta, artista a lansat single-ul 'Daca Ar Fi'. Piesa este o productie Hahaha semnata Smiley, Serban Cazan si Rares Mititean si spune o poveste in care dragostea e aromata cu suferinta, deceptie dar si multa pasiune.

Sursa: Roton

http://youtu.be/1-uvYxMfkvo