askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Alex Velea: E pacat sa-ti vinzi pe mama pe 2 lei! (Video)

Alex Velea: E pacat sa-ti vinzi pe mama pe 2 lei! (Video)

4/45558
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Satul pana peste cap de toate zvonurile aparute in presa referitoare la viata lui personala, Alex Velea le-a raspuns jurnalistilor intr-un interviu acordat in exclusivitate reporterului Utv - Mihaela Cozmolici.

Se pare ca presiunea mediatica din ultimele luni, i-a ajuns lui Alex Velea. Artistul ne-a spus sincer care este parerea lui despre incercarile repetate ale jurnalistilor de a intra fara retineri in viata lui privata.

Mai relaxat ca oricand, Alex Velea a marturisit: "Noi artistii trebuie sa ne asumam treaba asta. De multe ori se inventeaza multe treburi, multe mizerii. Pe mine nu ma deranjeaza, eu sunt barbat, fac treaba asta de multa vreme. Numai ca sunt oameni in jurul meu care sunt afectati si ma refer aici la mama, la tata, la persoane foarte dragi mie carora eu nu trebuie sa le explic ca eu nu sunt asa, dar pe care le doare treaba asta".

Referitor ca articolele aparute in presa, Alex a spus: "Au scris unele chestii foarte urate si rautacioase, au incercat sa ma faca in toate felurile, sa ma blameze, stim foarte bine de ce. Cand o sa vina momentul sa vorbesc despre viata mea
intima, viata mea personala o sa va dau detaliile pe care vreau eu sa vi le dau, nu sunt obligat sa fac treaba asta. Eu sunt aici in calitate de artist, ca sunt cantaret, nu ca sunt amant, sot, sau mai stiu eu ce vreti voi. M-au facut in toate felurile: drogat, retardat, analfabet".

Desi nu-i place sa tina prima pagina a ziarelor de scandal, artistul este constient ca popularitatea lui a crescut odata cu acest scandal: "Popularitatea mea a crescut foarte foarte mult, direct proportional cu aparitia in ziarele astea care au
incercat sa-mi manjeasca imaginea. Ce scriu despre mine e posibil sa li se aplice si lor. Stiu cazuri concrete".

Alex Velea a incheiat mesajul pentru jurnalisti intr-un mod prietenesc si natural: "Sunt oameni rai, nu conteaza. Ei isi fac meseria. E pacat sa-ti vinzi pe mama pe doi lei. Cateodata imi creste adrenalina si imi vine sa raspund la fel, dar nu.
Incerc sa-i am pe cei sapte ani de acasa pe care mi i-a dat mama".

Vezi aici mesajul complet pe care Alex Velea il transmite jurnalistilor:

Sursa: U TV

http://youtu.be/oL-QVuCtHvw