askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Adrian Sina pregateste un nou album

Adrian Sina pregateste un nou album

4/44380
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Adrian Sina este unul dintre cei mai profilici si talentati compozitori si producatori din Romania iar lista lunga a hiturilor sale nationale si internationale este pe cale sa devina si mai lunga.

Cea mai buna veste pe care artistul a primit-o recent este ca va avea inca un copil cu iubita lui, Anca Serea. Bucuria aceasta l-a facut sa declare intr-un interviu ca "Cele mai mai hituri pe care le-am compus sunt copii mei!"

Artistul a petrecut ultimele luni in studio, inspirat si hotarat sa creeze lucruri noi, sa se reinventeze cu o noua atitudine, un nou sound. Intr-un interviu recent acordat unei publicatii din India, acolo unde Akcent se
bucura de un succes nebun, liderul trupei a declarat:

"Da, am produs single-uri ce au ajuns hituri foarte mari pentru alti artisti. Am lucrat foarte bine cu Andreea Banica, Lora, Alina Eremia, Sandra N sau Antonia. Nu mi-e teama sa produc hituri pentru alti, imi place sa colaborez cu oameni talentati. In arta si in afaceri nu exista orgoliu."

Adrian a compus si produs peste 20 melodii noi in vara asta, o parte dintre ele vor intra pe noul sau album iar celelalte sunt destinate altor artisti ce au trecut prin studiourile Premium Artist.

http://youtu.be/eLvlpHYATqM