askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  Adrian Sina: MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc

Adrian Sina: MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc

4/44708
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce.

Liderul trupei Akcent a descoperit o noua trupa de baieti pe YouTube, a ramas impresionat de talentul lor oferindu-le un contract la Premium Artist.

"Sunt extrem de entuziasmat ca i-am descoperit pe Marcus, Bogdan, Alexander si Gabriel. Pe doi dintre ei ii stiam de la X Factor, cu Bogdan am mai lucrat insa spiritul pe care l-au creat cu MAXIM m-a surprins si am vrut sa
ii semnez imediat.

Au voci extraordinare si personalitati pe masura! Vreau sa fiu mentorul, managerul si producatorul lor, sunt sigur ca va fi cel mai tare proiect romanesc. E young, e fresh, e MAXIM!"

"Lucram deja la primul lor single si pregatim debutul acestei trupe care a declansat deja isterie pe YouTube si pe Facebook", a adaugat Adi despre coverurile care au strans peste 150.000 de vizualizari pe YouTube si au adunat 5.000 de fane pe Facebook fara sprijinul vreunei case de discuri, al unui PR sau al unui producator.

http://youtu.be/u0J-enFB2qc