askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  8 barbati celebri care practica arte martiale

8 barbati celebri care practica arte martiale

2/27904
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Chiar daca s-au apucat de arte martiale pentru un rol in film sau pentru auto-aparare in viata privata, celebritatile masculine par sa fi gasit reteta succesului pentru un corp de invidiat.

Artele martiale nu numai ca-ti dezvolta muschii, dar iti intaresc rezistenta organismului si echilibreaza mentalul, te invata ce este disciplina in sport, iti cresc increderea in sine si te ajuta sa-ti pastrezi calmul in fata momentelor agitate din viata.

Iata 8 celebritati de la Hollywood care practica arte martiale!
1. Ryan Phillipe - Tae Kwon Do
Desi nu ar parea tocmai practicant de arte martiale, Ryan Phillipe are centura neagra la Tae Kwon Do, sport pe care l-a practicat inca din timpul scolii.
2. Christian Bale - Kung Fu
L-ai vazut cum se bate in "Batman" Asta a fost rezultatul numeroaselor antrenamente la Wing Chun Kung Fu Academy din Los Angeles.
3. Kobe Bryant - Jeet Kune Do
Creat in 1967 de celebrul Bruce Lee, Jeet Kune Do este un stil de aparare bazat pe intuirea miscarilor adversarului. Asa se explica secretul jocului defensiv al lui Kobe Bryant in meciurile de baschet.
4. Ashton Kutcher - jiu-jitsu brazilian
Cand te uiti la Ashton Kutcher, n-ai zice ca ar fi in stare sa se lupte cu cineva, dar iata ca actorul ne surprinde. Ashton Kutcher este mare fan jiu-jitsu brazilian si chiar a mers pana in Brazilia pentru a lua lectii de la maestrii acestei arte.
5. Paul Walker - jiu-jitsu brazilian
Un alt fan al jiu-jitsului brazilian este protagonistul din "Fast and Furious", Paul Walker. El chiar detine centura maro la acest sport si spune ca asa reuseste sa se mentina in forma si sa devina "competitiv cu sine".
6. Ryan Gosling - Muay Thai
Actorul Ryan Gosling s-a antrenat cu maestrul in Muay Thai, Kiu Puk, timp de doua ore pe zi, patru zile pe saptamana, pentru rolul din "Only God Forgives". Pasiunea lui Ryan Gosling pentru Muay Thai nu s-a oprit aici si a adoptat o dieta thailandeza, bazata pe consumul de peste, orez si legume verzi.
7. Taylor Lautner - Karate
Cei mai multi dintre noi au incercat macar o data sa practice karate, dar Taylor Lautner a inceput sa practice karate pe la 6 ani si nu s-a mai oprit, castigand toate medaliile posibile. "M-au invatat o multime de lucruri inca de la o varsta mica, printre care disciplina si munca. Nimic nu vine fara munca", a declarat actorul.
8. Guy Ritchie
Britanicul este atat de obsedat de jiu-jitsu incat are acasa un ring de lupta, unde vin sa-l antreneze cei mai buni maestri in acest sport. Regizorul a mai practicat karate, timp de 14 ani, pana a descoperit jiu-jitsu. Guy Ritchie are centura neagra la karate si maro la jiu-jitsu.