askmen.ro  »  Stiri  »  Vedete  »  3 reguli pentru sex intr-un spatiu public

3 reguli pentru sex intr-un spatiu public

4/45117
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Te-ai saturat de aceleasi partide sexuale desfasurate in interiorul casei Vrei putina adrenalina Vrei sa faci sex intr-un loc public

Specialista in sex si relatii de cuplu - Tracey Cox - iti ofera cateva sfaturi utile care te vor tine departe de eventualele neplaceri ce pot aparea in timpul unei partide de sex intr-un spatiu public.

In primul rand trebuie sa stii ca pozitiile in picioare sunt de preferat atunci cand faci sex in afara caminului. Cea mai buna pozitie este pe la spate - femeia isi poate ridica rochia, iar barbatul isi poate cobori pantalonii fix cat sa o poata patrunde.
In cazul in care se apropie cineva, amandoi partenerii se pot imbraca destul de repede.

Evitati spatiile deschise
Sexul in natura poate fi placut insa doar pentru persoanele care nu se tem sa se expuna. Daca sunteti timizi, incercati sa gasiti un loc mai retras, un loc care sa va ofere adrenalina noutatii, dar care sa nu va expuna prea mult.

Alege bine momentul
Daca vrei sa ai parte de sex in public incearca sa fie ceva spontan, neprogramat. Daca incerci sa-ti trezesti partenera in toiul noptii spunandu-i ca vrei sa o duci pe un camp, e posibil sa creada ca ai probleme psihice.

Asa ca incearca acest lucru fie cand sunteti deja iesiti din casa, fie cand va deplasati undeva in afara orasului. Iar daca vreti sa programati totusi aceasta iesire erotica la aer, incercati sa pregatiti terenul din timp.