Topul fanteziilor sexuale masculine
1/10703
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca acum ceva timp v-am prezentat fanteziile femeilor, azi ne-am gandit sa facem o trecere in revista a fanteziilor sexuale masculine.

Iata cele zece fantezii masculine in viziunea celor de la lovespanky.com.

1. Sex in trei
Este fantezia intalnita la majoritatea barbatilor, ca sa nu spunem la toti barbatii. O asemenea experienta este delicioasa din toate punctele de vedere, iar barbatii care au trecut prin asta s-au simtit puternici si increzatori in fortele proprii.

2. Sex cu o prostituata
Este o fantezie des intalnita, dar destul de rar recunoscuta. Foarte multi barbati prefera sa apeleze la prostituate atunci cand vor sa faca sex - ce-i drept, costa, insa elimina pierderile inutile de timp. Sigur, varianta ideala ar fi ca prostituata sa fie de fapt un rol jucat de iubita lor...

3. Jocuri pe roluri
Barbatilor le place sa se joace pe roluri. E ca si cand s-ar culca cu mai multe femei din mai multe scenarii. Azi o stewardesa, maine o doctorita si asa mai departe...

4. Femeia inaccesibila
Femeia inaccesibila ii excita pe barbati. Fie ca vorbim despre iubitele prietenilor sau despre sotiile acestora, sau despre femei ajunse pe pozitii de conducere, femeile inaccesibile ii excita pe barbati.

5. Sex in locatii exotice
Barbatii sunt atrasi de locurile exotice. Drept urmare, ei nu ar refuza o plaja, o parcare, un club sau o poiana... Nu trebuie decat sa le propui asta, iar fanteziile lor nu vor intarzia sa iasa la iveala.

6. Sa fie priviti sau prinsi
Barbatii au aceasta fantezie. Le place adrenalina si chiar isi imagineaza cum ar reactiona daca ar fi priviti sau surprinsi facand sex.

7. Sex cu o straina
Este o fantezie destul de des intalnita si o sursa de povesti la o bere cu prietenii.

8. Experiente voyeuriste
Barbatilor le place sa priveasca o femeie care se dezbraca sau se masturbeaza. Doar gandul ca-si privesc vecina de vis-a-vis cand se dezbraca ii excita...

9. Sex cu o dominatoare
In ciuda conformismului de care dau dovada unii dintre ei, exista barbati care vor sa fie legati, biciuiti sau carora sa le fie smulse hainele de pe ei.ᅡ De aceea sexul cu o dominatoare apare in top 10 fantezii sexuale masculine.

10. Sex cu o virgina
Barbatilor le place sa fie primii, vor sa se mandreasca cu asta, cu stiinta lor. De aceea sexul cu o virgina ii atrage pe multi.