Fa-ti rezervari la cinema pentru a prinde toate filmele noi
1/10906
calendar_month 09 Sep 2015, 00:00
Un cinefil adevarat nu isi permite sa piarda ultimele filme lansate asa ca daca iti plac filmele, ar trebui sa-ti faci rezervari la cinematograf pentru a fi la curent si a vedea cat mai curand noile aparitii.

Noi iti aratam la ce filme iti poti face rezervari la cinema in Mall Trivale din Pitesti:

1. "Misiune Imposibila: Natiunea Secreta"

Fa-ti rezervari la cinema Trivale din Pitesti unde ruleaza cel mai nou film din seria "Misiune Imposibila", o pelicula pe care niciun fan al filmelor de actiune nu ar trebui sa o rateze.

Tom Cruise isi reia rolul care l-a pus in prima linie a actorilor de la Hollywood si revine pe marile ecrane in aceasta productie care te va tine cu sufletul la gura timp de doua ore. Regizorul peliculei este Christopher McQuarrie, iar alaturi de Cruise ii vei vedea si pe Jeremy Renner si pe Simon Pegg.

2. "Vacanta cu peripetii"

Ultimul film in care Ed Helms ("Hangover", "We`re the Millers") joaca rolul principal se anunta a fi o comedie de mare succes, mai ales ca este implicata si Christina Applegate ("Familia Bundy"), de aceea e cazul sa-ti faci rezervari acum la cinema ca sa vezi aceasta productie care garanteaza doua ore de buna dispozitie.

Din distributie mai fac parte si Charlie Day, Leslie Mann, care vor aduce cu siguranta un plus productiei, mai ales ca si-au dovedit talentul in nenumarate comedii pana acum.

3. "Lovitura de stanga"

O poveste emotionanta a unui boxer interpretat de Jake Gyllenhaal. Din distributie mai fac parte si Rachel McAdams si Forest Whitaker, fapt ce ne face sa avem mari asteptari. Gyllenhaal s-a transformat complet si din punct de vedere fizic pentrua juca acest rol, mai ales ca la ultimul sau rol, din filmul "Nightcrawler", a slabit foarte mult.

Criticii spun deja ca personajul Billy "The Great" Hope va devein urmatorul Rocky Balboa, asa ca trebuie neaparat sa-ti faci faci rezervari la cinema in Mall Trivale din Pitesti la acest film. Daca ti-e dor de rapperul 50 Cent, trebuie sa stii sa si el face parte din distributia acestui film.