askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Cele mai sexy vedete single

Cele mai sexy vedete single

3/33295
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sunt frumoase si incredibil de sexy, insa nu prea au noroc in dragoste. Fie ca nu isi gasesc pur si simplu jumatatea sau ca au trecut prin despartiri si divorturi, vedetele din urmatoarea lista au ramas single.

Desi visele de a fi cu o celebritate sexy raman de obicei doar vise, poate ca era Internetului ar putea facilita lucrurile. Chiar si daca nu ar fi asa, macar avem voie sa visam, nu-i asa
Charlize Theron
Superba actrita de origine sud-africana a avut o relatie pe termen lung cu actorul Stuart Townsend. Dupa noua ani impreuna, frumoasa blonda a decis sa incheie relatia, in 2010. Cu toate ca este una dintre cele mai ravnite femei de la Hollywood, Charlize a ramas singura de atunci incoace si nu prea se intrevad planuri diferite prea curand.

[caption id="attachment_33300" width="420"] sursa: lichnosti.net[/caption]

January Jones
Cealalta frumoasa din Mad Men, January Jones, este oficial single si foarte foarte hot. Doar nu credeati ca doar Christina Hendricks ne-a zapacit! La ce corp are, este cineva care ar zice ca nu este sexy

[caption id="attachment_33302" width="391"] sursa: blogspot.com[/caption]

Taylor Swift
Deocamdata inca tanara la cei 22 de ani ai ei, slabuta si cu un chip de vis, cantareata pop nu sta prea mult single si de obicei tinde sa se lipeasca de tot felul de baietei de 18 ani. Problema nu este aceasta, ci faptul ca se tot avanta cu capul inainte in relatii nepotrivite care dureaza foarte putin, iar finalul este destul de zgomotos incat sa-i afecteze imaginea publica. La ce alegeri negandite face, orice barbat ar avea o sansa sa o impresioneze daca isi pune asta in minte.

[caption id="attachment_33303" width="500"] sursa: fanpop.com[/caption]

Katie Holmes
Unii o considera atragatoare pe Holmes, altii nu. Daca faceti parte din prima categorie, actrita a ramas single de cand s-a despartit de sotul ei Tom Cruise in 2012. Poate ca este cam inalta si cam slaba, dar este si un fotomodel de succes, iar cand este un pic aranjata arata excelent. Nu fiti carcotasi!

[caption id="attachment_33304" width="500"] sursa: pulsarmedia.eu[/caption]

Katy Perry
Chiar daca nu ne omoram dupa muzica ei, nu putem sa nu recunoastem ca are un corp dupa care ne cam intoarcem privirile. Dupa divortul de actorul Russell Brand de acum cativa ani, bruneta a avut o relatie trecatoare cu John Mayer si acum este single.

[caption id="attachment_33305" width="300"] sursa: famous.tm[/caption]