Cele mai sexy sportive din lume in 2013
9/9944
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Nu este o surpriza pentru nimeni ca frumusetea si sportul merg excelent impreuna, iar acest lucru este dovedit de o multime de sportive din intreaga lume, care nu numai ca au un corp tonifiat, ci si au sex-appeal asemeni fotomodelelor. Daca nu vreti sa va convingeti, urmariti lista noastra cu cele mai sexy sportive ale momentului!
Tia Norfleet
Nu se intampla des sa intalnim o femeie, si sexy pe deasupra, care sa piloteze in cursele de masini. Tia Norfleet este una dintre putinele femei-pilot NASCAR si este fiica celebrului pilot Bobby Norfleet. Ea nu numai ca este prima femeie-pilot afro-americana in circuitul american NASCAR, dar este si o aparitie extrem de hot si in afara curselor.


Victoria Azarenka
De-a lungul timpului am avut de-a face cu tenismene sexy si daca mentionam nume ca Maria Sharapova sau Anna Kournikova ne veti da dreptate. ᅡDin fericire, tot mai multe fete sexy se apuca de tenis, asa ca ne putem declara multumiti. ᅡVictoria Azarenka ᅡeste cel mai bun exemplu pentru noul val de tenismene hot. Ea are 22 de ani si anul trecut a fost castigatoarea Australian Open.


Sage Erickson
Ce poate fi mai frumos decat o blonda inalta, cu ochii albastri si cu un corp supertonifiat Sage Erickson este o surferita profesionista din California care arata extraordinar. Mai mult, ea detine primul loc in topul realizat de Asociatia de Surfing Feminin Profesionist.


Sydney Leroux
Sydney Leroux este membra a echipei national de fotbal feminin din Statele Unite si detine un record de 10 goluri marcate la Olimpiada de la Londra. Fotbalul nu este singurul lucru la care se pricepe. Noi credem ca ar putea avea o cariera excelenta si in modeling.


Alissa Czisny
Sportiva americana Alissa Czisny este dubla campioana nationala la patinaj si se pregateste pentru Jocurile Olimpice din 2014. Ea este un alt exemplu de sportiva profesionista care ar face fata cu brio si in modeling.


Alana Blanchard
Se pare ca surfingul ascunde o multime de femei sexy. Alana Blanchard este o alta sportiva foarte hot si nu este de mirare ca imbina perfect surfingul profesionist cu modelingul.


Agnieszka Radwanska
Poloneza tenismena Agnieszka Radwanska se claseaza pe locul al patrulea in topul celor mai bune tenismene din lume, dar si in clasamentul celor mai sexy sportive ale momentului.