askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Cele mai sexy femei din Europa

Cele mai sexy femei din Europa

4/42248
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cele mai hot europence sunt italiencele, conform sondajelor facute pe batranul nostru continent. La polul opus, cele mai grase sunt britanicele, iar cele mai nefericite... romancele. Poate au si barbatii o parte de vina aici.

Cert este ca, mai jos, ti-am pregatit un top al celor mai sexy staruri europene. Asta ca sa aratam lumii ca ne putem mandri si noi cu femei frumoase, nu doar nord si sud americanii. Care, majoritatea, au radacinile in Europa...
Keira Knightley
Britanica vine sa dezminta studiul confrm carora compatrioatele ei au o problema cu greutatea. La 28 de ani, Keira este o aparitie hot, fie ca o vedem in paginile FHM, fie ca este in rolul purtian din Mandrie si Prejudecata.


Sienna Miller
Tot ´┐ómade in England´┐ó este si blonda de 32 de ani. Desi nascuta la New York, parintii au dus-o acasa, la Londra, unde a si fost educata. Sienna ne-a innebunit cu look-ul care poate sa fie serios, office, sau cu cel din Casanova.


Monica Bellucci
Este, cum va spuneam si in alta parte, printre produsele premium ale Italiei. A impus un nou stil de frumusete, matura si mediteraneana, in luma modelingului de peste ocean.


Penelope Cruz
Spanioloaica a uimit cu aparitia ei in filmele lui Almodovar. Asa a cunoscut-o Hollywood si lumea intreaga. Fragila, timida, ascunzand o mare forta si putere de seductie.


Milla Jovovich
Vine din Serbia si este deja una dintre frumusetile recunoscute in toata lumea. Milla a debutat ca model, dar look-ul versatil si ochii superbi au promovat-o repede pe platourile de fimare.


Victoria Silvstedt
Cine nu isi mai aminteste de Iepurasul Playboy al anului 1997, are numai de pierdut. Nascuta in Suedia, Victoria vine cu un zambet super, o inaltime de aproape 2 metri si o masura la picior de doar 35.


Sophie Marceau
Nascuta Sophie Maupu, frantuzoaica a fascinat prin eleganta si stilul tipice tarii sale de origine. Asta in conditiile in care tatal ei este sofer de camion.


Catherine Zetta Jones
Nu, nu este americanca si nici nu are sange latin, in ciuda aparitiei pasionale. Catty s-a nascut in Tara Galilor, dar este posibil ca rolul din Zorro sa fi avut un impact enorm asupra tuturor la nivelul perceptiei sale.


Sophia Loren
Trebuie sa se regaseasca intre cele mai frumoase europence, indiferent de perioada. Sophia, alaturi de Brigitte Bardot si Catherine Deneuve, au definit stilul elegantei in anii '60.


Elizabeth Hurley
Inca o reprezentanta a Regatului Unit, care vine sa dezminta preconceptiile privind look-ul neglijent al englezoaicelor. Liz ne da pe spate cu atitudinea provocatoare si cu accentul pur britanic.


Mila Kunis
Din Ucraina, cu dragoste. Mila a debutat pe micul ecran in sitcomul The 70s Show, iar de atunci a evoluat superb. Din toate punctele de vedere.