askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Cele mai sexy actrite romance - Voteaza-ti preferata!

Cele mai sexy actrite romance - Voteaza-ti preferata!

3/34184
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Vremurile de aur cand printre cele mai frumoase actrite romance se numarau Ioana Dragan, Oana Sarbu, Reka Nagy, Aimee Iacobescu sau Anna Szeles s-au dus, iar acum alte tinere actrite ocupa aceste pozitii.

Prin prisma productiilor recente din industria filmului romanesc, actritele care trezesc interesul si imaginatia barbatilor sunt tinere si probabil le cunoasteti deja pe toate din diverse reviste.

Sa vedem, asadar, care sunt actritele romance preferate de barbati la ora actuala.
Jojo
Nimeni nu poate sa nege faptul ca frumusetea Catalinei Ionescu, combinata cu aerul ei usor obraznic, o face foarte atragatoare. Dupa ce a prezentat emisiunea pentru copii "Kiki Riki Miki" cu mai multi ani in urma si apoi a jucat alaturi de Divertis in emisiunea lor televizata, a primit un rol in filmul Poker (2009), unde a avut si o controversata aparitie nud, dar si in filmul "Nasa" in 2011.

[caption id="attachment_34189" width="360"] sursa: www.123people.com[/caption]

Ana Ularu
Ana are doar 26 de ani, dar deja are o cariera stabila, cu un viitor promitator. Pe langa piesele de teatru care au adus-o in atentia regizorilor de film, tanara actrita are in portofoliu productii precum "Hartia va fi albastra" si "Periferic", doua pelicule romanesti foarte populare.

[caption id="attachment_34190" width="520"] sursa: procinema.ro[/caption]

Maria Dinulescu
Poate ca intelectul ei nu ne da pe spate, dar nu putem nega faptul ca este frumoasa si are un corp armonios. S-a facut remarcata in mai multe productii, dintre care am putea numi 'Milionari de weekend", "Concertul" sau "Pescuit Sportiv".

[caption id="attachment_34191" width="300"] sursa: taviblog.wordpress.com[/caption]

Adela Popescu
Pe Adela am vazut-o pe la televizor, in telenovele si emisiuni, iar acest lucru nu ne-a cucerit total, insa felul in care arata da - e fumoasa, roscata si are un corp tras prin inel. A jucat si intr-un film, numit "Weekend cu mama", in 2008.

[caption id="attachment_34192" width="266"] sursa: cinemagia.ro[/caption]

Dana Rogoz
Pe tanara Dana Rogoz o stim tot de la inceputurile carierei ei in televiziune, pe cand era in distributia emisiunii pentru copii "Abracadabra". Ulterior a aparut in serialul "La Bloc", iar apoi si in cateva filme care nu s-au remarcat cu adevarat in industrie. Are acum 28 de ani si este extrem de sexy, insa si-a pastrat oarecum chipul de fetita pe care l-am vazut de cand era mica.

[caption id="attachment_34193" width="408"] sursa: cancan.ro[/caption]

[yop_poll id="3"]