askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Cele mai sexy actrite din serialele TV

Cele mai sexy actrite din serialele TV

3/34047
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Serialele care se difuzeaza la ora actuala pe la televiziuni au in distributie cateva actrite foarte sexy, care ne fac vizonarea mult mai placuta, iar entuziasmul cu care cautam noul episod pe internet este secondat de placerea vizuala pe care le ofera domnisoarele in cauza.

Care sunt actritele dupa care ni se aprind calcaiele
January Jones, "Mad Men"
Jones joaca in Mad Men rolul doamnei Betty Draper Francis, o femeie stilata si sexy. De-a lungul carierei sale, actrita a fost nominalizata la Premiile Emmy pentru Actrita principala remarcabila intr-un serial de tip drama in 2010 si pe Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita din serial de tip drama in 2008.

[caption id="attachment_34048" width="460"] sursa: cwomen.com[/caption]

Zooey Deschanel, "New Girl"
Jessica "Jess" Day este personajul principal din serialul New Girl difuzat pe FOX. Frumoasa actrita are si o pasiune pentru muzica, asa ca daca vreti sa o vedeti in alte circumstante, uitati-va la videoclipurile ei.

[caption id="attachment_34050" width="445"] sursa: makeup411.com[/caption]

Meghan Markle, "Suits"
Markle este in serialul Suits o tanara pe nume Rachel Zane, o aparitie rapitoare, care iti ofera in motiv in plus sa urmaresti acest serial.

[caption id="attachment_34051" width="487"] sursa: savvy-suits.tumblr.com[/caption]

Kat Dennings, "2 Broke Girls"
Un serial nu foarte atragator, insa suficient pentru zilele cand nu ai la ce sa te uiti. Kat joaca rolul tinerei Max Black.

[caption id="attachment_34052" width="500"] sursa: newsmanone.wordpress.com[/caption]

Cobie Smulders, "How I Met Your Mother"
Poate ca in rolul canadiencei Robin Scherbatsky nu ne arata cat de sexy este cu adevarat, insa Cobie are o frumusete pe care si-a pus-o mai bine in valoare in The Avengers. Va juca si in Captain America: The Winter Soldier.

[caption id="attachment_34053" width="446"] sursa: fanpop.com[/caption]

Kat Graham, "The Vampire Diaries"
Kat a avut in serialul difuzat pe CW primul ei rol important din cariera, conturat in pielea personajului Bonnie Bennett. Ati mai vazut-o si in 2011 in filmul The Roommate, insa nu s-a remarcat.

[caption id="attachment_34054" width="500"] sursa: vampirediariesonline.com[/caption]

Yvonne Strahovski, "Dexter"
Actrita este cunoscuta pentru rolul ei din serialul Chuck (2007 - 2012), iar in ultima vreme am putut sa o vedem in Dexter, unde joaca rolul frumoasei Hannah McKay.

[caption id="attachment_34056" width="399"] sursa: lefthandhorror.com[/caption]

Kaley Cuoco, "The Big Bang Theory"
Penny din The Big Bang Theory este un personaj simpatic, iar Kaley a ajuns astfel la cel de-al treilea serial televizat, dupa Simpe Rules si Charmed.

[caption id="attachment_34057" width="368"] sursa: midwesttvguy.com[/caption]

Christina Hendricks, "Mad Men"
Focoasa roscata a sucit mintile tuturor barbatilor cu pieptul ei bogat si priverea seducatoare dupa ce Joan Harris din Mad Men i-a adus popularitate.

[caption id="attachment_31709" width="300"] sursa: www.filmoria.co.uk[/caption]Jennifer Love Hewitt, "The Client List"
Dupa acel serial subtirel cu soptitul la urechile fantomelor, Jennifer joaca intr-un nou serial, de aceasta data in rolul lui Riley Parks, o femeie hot care lucreaza la un salon de masaj. Orice rol ar juca, actrita are un aer foarte seducator si nu prea ne putem lua ochii de la ea.

[caption id="attachment_34058" width="500"] sursa: patpoh.fooyoh.com[/caption]