askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Cele mai penibile cereri in casatorie (VIDEO)

Cele mai penibile cereri in casatorie (VIDEO)

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca ceva s-a intamplat in viata ta si ai decis sa faci pasul cel mare (da, la casatorie ne gandim), fii foarte atent. Traditional, barbatii au idei foarte proaste in ceea ce priveste lucrurile astea. De cele mai multe ori, ceea ce credem noi ca va fi de efect, poate avea un feedback neasteptat.

Mai ales cand vine vorba de casatorie, femeile au un intreg scenariu in cap, cam de la varsta de 4 ani, deci este foarte usor sa gresesti in momentul respectiv. Cat de rau au gresit urmatorii, insa, e alta poveste. Arunca un ochi la cele mai nefericite cereri in casatorie surprinse pe camera.
Intre un hamburger si o pizza
Un tip a ales locul perfect pentru cererea in casatorie: Paris. Mai departe nu s-a gandit, asa ca si-a cerut femeia de sotie. Intr-un mall si nu oriunde, ci in zona de masa, intre cetatenii care se ocupau cu mancatul. Neinspiratul a fost respins.

In vazul tuturor
Si cand spunem tuturor, nu ne gandim cateva zeci de persoane aflate la un mall, ci la cateva zeci de mii aflate in fata televizoarelor sau chiar pe teren, la meciul de baschet al echipei locale din Huston.

Cerere respinsa si de public, si de partenera

Nu stim ce e cu strainii si cu cererile de casatorie la jocurile sportive dar au un teribil factor de expunere penibila. Amaratul din filmuletul urmator a decis sa-si ceara jumatatea in cea mai friguroasa zi a anului, citind de pe o hartie uda un discurs atat de prost, incat pana si publicul a inceput sa il huiduie.

Numai comedianul nu rade
Sau cel putin, cel din imagine. Asta pentru ca cererea sa nu a fost pe cat de bine gandita spera.

Cand NU nu e de ajuns

Chiar asa. Amaratul te cere in fata unui stadion intreg si a celor care se uita la tine la televizor. Ce poate fi mai rau ca un refuz Un refuz si o palma, de exemplu. Sa se invete minte.

 

Cauta in site