Cele mai memorabile scene de striptease din filme
9/9913
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Miscari lascive, trupuri bine lucrate, pasiune la cote ridicate si ritmuri ametitoare - toate sunt ingredientele unei scene de striptease ca la carte. Special pentru voi, am selectat cinci dintre cele mai memorabile scene de striptease din filme, executate profesionist de actrite cu forme demne de admirat.

Jessica Alba in "Sin City"

In romanul grafic al lui Frank Miller, Nancy (personajul interpretat de Jessica Alba in "Sin City") apare topless in secventele de striptease. Insa Jessica, ingrijorata de faptul ca tatal ei ar putea suferi un atac de cord la vederea secventelor fierbinti, a decis sa poarte un costum din piele, in stilul cowgirl.

Chiar si asa, spectacolul oferit de Jessica este extrem de incitant pentru mintea oricarui barbat dornic sa descopere secretele bine ascunse ale actritei cu trup de zeita.

[youtube id="MZFJsUm0phA" width="620" height="360"]
Elizabeth Berkeley in "Showgirls"

De la rolul adolescentei delicate si inocente din serialul "Salvati de clopotel", Elizabeth Berkeley face o cotitura in cariera sa si alege roluri provocatoare. Un exemplu este si filmul "Showgirls", unde blondina renunta la haine si intra in pielea personajului Nomi, o dansatoare la bara care viseaza la celebritate.

[youtube id="zFeiZzF3REU" width="620" height="360"]
Marisa Tomei in "The Wrestler"

Rolurile de dansatoare de striptease sunt riscante, insa Marisa Tomei a castigat pariul si a primit chiar o nominalizare la premiul Oscar pentru prestatia sa. Cassidy, o dansatoare la bara de mult trecuta de prima tinerete, realizeaza ca este timpul sa renunte la acest stil de viata.

In acest film insa, Marisa Tomei ne arata ca zicala "gaina batrana face ciorba buna" i se potriveste manusa.


Marisa Tomei - The Wrestler - More bloopers are a click away

Demi Moore in "Striptease"

Pentru filmul "Striptease" din 1996, Demi Moore a incasat 12 milioane de dolari, devenind cea mai bine platita actrita a momentului. Filmul spune povestea lui Erin Grant, o fosta secretara la FBI care pierde custodia fiicei sale. Pentru a face rost de bani pentru avocati, Erin devine dansatoare de striptease.

Chiar daca nu a primit aprecieri din partea criticilor, nimeni nu poate uita prestatia actritei, care se unduieste precum o pisica salbatica.

[youtube id="0ALKgd1VHPo" width="620" height="360"]

Kim Besinger in "Nine 1/2 weeks"

Probabil cea mai memorabila scena de striptease dintr-un film este cea din "Noua saptamani si jumatate". Mickey Rourke si Kim Besinger fac o echipa exploziva, iar chimia si tensiunea sexuala dintre ei este mai mult decat evidenta. De mare ajutor le-a fost si melodia lui Joe Cocker, devenita instant un mare hit. Jos palaria![youtube id="cy8gKWxnKlM" width="620" height="360"]

Autor: Mihaela Rotaru

Sursafoto: www.cineplex.com