Cele mai controversate scene de sex din filme
9/9935
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sexul nu mai este de mult un subiect tabu, iar mass media profita din plin de asta. Scenele de sex explicite, unele pline de violenta si de vulgaritate, sunt exploatate din plin atat de mijloacele de comunicare in masa, cat si in cinematografie.

Multe dintre filmele care au apelat la aceste "ingrediente" sexuale au socat si au creat controverse, unele dintre ele fiind chiar interzise difuzarii. Iata cateva dintre cele mai controversate scene de sex care au creat polemici in jurul lor!
1. Kids
Filmul "Kids", regizat de Larry Clark, a socat prin scenele explicite de sex intre adolescenti. Unul dintre protagonisti are pasiunea de a dezvirgina fete si este, la varsta de doar 15 ani, infectat cu virusul HIV.

Filmul a starnit proteste cu privire la faptul ca actorii minori erau protagonisti ai unor scene de sex explicite, iar in scurt timp difuzarea peliculei a fost anulata.


2. The Tin Drum
"The Tim Drum", din 1978, are ca protagonisti tot actori minori. Filmul contine scene in care un baietel in varsta de 11 ani linge pudra efervescenta de serbet din buricul unei fete de 16 ani.

Scenele care au socat opinia publica sunt cele in care adolescentii ajung sa aiba contact sexual, printre acestea numarandu-se chiar si partide de sex oral. In 1980, unele secvente au fost scoase, apoi filmul a fost cu totul interzis pentru pornografie cu minori in unele state din America.


3. Trouble Every Day
"Trouble Every Day", lansat in 2001 si semnat de regizoarea franceza Claire Denis, a socat atat publicul, cat si criticii prin scenele de groaza cu elemente sexuale ale personajului interpretat de Beatrice Dalle. In film, aceasta are pasiunea ciudata de a agata soferi si de a face dragoste cu ei, ca apoi sa ii omoare si le devoreze corpurile.


4. Antichrist
Filmul "Antichrist" nu socheaza neaparat prin scene explicite de sex. Secventa halucinanta este cea in care Willem Dafoe si Charlotte Gainsbourg fac dragoste, in timp ce fiul lor coboara din leagan si, pe masura ce secventele alterneaza, micutul cade de la fereastra.

Acest moment, combinat cu restul scenelor (anticiparea momentului mortii fiului de catre personajul lui Gainsbourg, scenele tot mai violente de sex si ipostaza automutilarii), creeaza stupefactie si uimire in randul cinefililor.


5. Shame
Pelicula "Shame" spune povestea lui Brandon, un barbat dependent de sex. Filmul a starnit controverse prin numeroasele scene de sex in grup si prin aluziile la incest.

Sursa foto principala: ï¿‚sodahead.com