askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  Ce masini conduc cei mai buni fotbalisti din lume

Ce masini conduc cei mai buni fotbalisti din lume

3/33438
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Sa recunoastem: cu totii suntem curiosi sa stim cate ceva din viata vedetelor care ne lasa cu gura cascata. In cazul fotbalistilor, interesul este poate la fel de mare ca la muzicieni, cu mentiunea ca fotbalistii tind sa fie si mai nesabuiti in alegeri. Deci, ce putem gasi in garajul fotbalistilor de top

Sigur, nu garantam ca din momentul in care scriem noi articolul pana il cititi voi, fotbalistii nu si-au schimbat deja masina de doua ori. Chiar si asa, noi ne-am uitat peste gard in curtea unora dintre cel mai bine platiti fotbalisti si uite ce am gasit.
Lionel Messi
Numarul 1 mondial nu se zgarceste nici cu golurile, nici cu masinile. Cea mai recenta informatie ne spune ca argentinianul are 5 masini la dispozitie, asta dupa ce, initial Messi conducea ¬orice masina pune clubul la dispozitie¬, iar Barca ii daduse o mica Toyota! Azi, lucrurile s-au mai echilibrat. Messi are la dispozitie un Dodge Charger SRT8 (portocaliu), un Maserati 2009 negru, ultimul model de la Lexus 4x4 (albastru inchis), un Audi Q7 alb si un Ferrari Spider ¬ argintiu. Nu e prea rau, plecand de la o Toyota.


Cristiano Ronaldo
Desi mereu in spatele lui Messi pe terenul de fotbal, Ronaldo este clar pe primul loc in ceea ce priveste masinile. Portughezul are o adevarata pasiune pentru bolizi, pe care a cultivat-o constant in ultimii ani. Ca sa intelegem exact care e dimensiunea obsesiei lui Ronaldo, ajunge sa va spunem ca intreaga sa colectie de masini fusese evaluata la un moment dat la 160 de milioane de dolari. Asta ne scuteste de orice comentariu.

Cum nu putem trece in revista toate masinile sale, ne vom opri asupra varfurilor, iar aici am ales un Bugatti Veyron (pret de plecare de la 1.7 milioane de dolari), un Ferrari 599 GTO (380.000 dolari), un Lamborghini Adventator LP 700-4 (318.000 dolari), un Aston Martin DB9 (200.000 de dolari) si un Rolls Royce Phantom de 400.000 de dolari.


Zlatan Ibrahimovic
Ramanem in compania selecta a celor mai exclusivisiti fotbalisti si continuam cu cel mai scump transfer al tuturor timpurilor. Suedezul are o colectie de masini pe masura renumelui din teren. Un Ferrari Enzo, un Masserati Gran Turismo si un Lamborghini Galardo. Ultimul a fost vopsit ca sa fie asortat la culoarea ghetelor de sport ale atacantului. Ca o raritate, trebuie sa va spunem ca in colectia lui Zlatan gasim si o masina normala, si ce altceva decat un model suedez Ibra are un Volvo C30 pe care il si foloseste destul de des.


Eto¬o
Fosta vedeta a celor de la Barcelona, cumparat pe o suma record in 2011 de rusii de la Anji, are si el gusturi scumpe. Atacantul are un Audi R8, un Lamborghini Murcielago, un Ferrari 599 Fiorano si, desigur, un Bugatti Veyron. In plus fata de alti fotbalisti, camerunezul este atras si de variantele mai clasice de masini. Eto¬o a cumparat un Ford GT, scos pe piata in editie limitata.