askmen.ro  »  Stiri  »  Topuri  »  5 Cele mai sexy mame celebre. Voteaza-ti preferata!

5 Cele mai sexy mame celebre. Voteaza-ti preferata!

3/31893
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Nu toate femeile au norocul ca dupa sarcina sa isi revina fizic si sa aiba un corp la fel sau mai frumos decat inainte.

Doamnele de la Hollywood au alte mijloace, atat financiare cat si practice, pentru a redobandi un corp de invidiat chiar si dupa una sau doua sarcini.

Care sunt cele mai hot mamici de la Hollywood Acele asa-zise MILF, dupa care ni se scurg ochii de parca nici nu ar fi avut vreun copil vreodata.
Gwen Stefani
Gwen Stefani este una dintre blondele noastre preferate, iar dupa ce a nascut o un baietel in 2005 si un baietel in 2008 nu s-a vazut nicio schimbare pe corpul cantaretei.

[caption id="attachment_31894" width="325"] sursa: last.fm[/caption]

Adriana Lima
Toate femeile isi doresc sa stie care este seceretului fotomodelului Adriana Lima, care la prezentarea de moda din 2010 avea un corp absolut superb, dupa ce chiar in 2009 nascusel.

[caption id="attachment_31895" width="600"] sursa: www.celebritywallpaperbase.com[/caption]

Miranda Kerr
Fotomodelul a avut in ianuarie 2008 primul ei copil cu sotul sau, Orlando Bloom. La scurt timp dupa aceea, Miranda arata din nou extrem de bine, cu un corp de inger. Nu degaba este maritata cu un barbat atat de dorit de la Hollywood, nu Inseamna ca este o femeie desteapta si care arata bine.


Alessandra Ambrosio
Fotomodel la Victoria's Secret, Alessandra a nascut in 2006, dar nici vorba sa dea vreun semn fizic ca acest lucru s-ar fi intamplat vreodata. Brazilianca este una dintre cele mai sexy mame din lume.

[caption id="attachment_31897" width="310"] sursa: pigeonsmaketheworldgoround.wordpress.com[/caption]

Halle Berry
Fara Halle Berry nu puteam incheia aceasta lista. Actrita a nascut o fetita in 2008, pe care a numit-o Nahla Ariela Aubry.

[caption id="attachment_31898" width="508"] sursa: www.fanpop.com[/caption]

[yop_poll id="4"]