askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Unde iesi pe timp de iarna. 3 idei pentru tine si grupul tau de prieteni

Unde iesi pe timp de iarna. 3 idei pentru tine si grupul tau de prieteni

4/46624
calendar_month 08 Feb 2024, 10:11

În timp ce iarna aduce, de regulă, zăpadă și temperaturi scăzute, nu trebuie să neglijăm timpul liber și ieșirile alături de grupul de prieteni. De altfel, iarna este anotimpul perfect pentru a crea amintiri inedite atunci când planificăm o vacanță sau o simplă ieșire de seară.

Hai să vedem ce opțiuni ai dacă ai rămas fără inspirație atunci când vine vorba de planificat o ieșire cu prietenii pe timp de iarnă.

Ce să faci dacă vrei să ieși seara în oraș

Dacă vremea e rece și temperaturile scăzute, ai mereu opțiunea să alegi un restaurant sau un pub local. Noi îți recomandăm localurile cu tematică sau, de ce nu, concertele ținute de trupe locale ori o seară de karaoke în care să te distrezi în voie cu prietenii. Scopul, desigur, este să faci ceva diferit pentru a ieși din rutina zilnică. În felul acesta eviți să stai în aer liber, acolo unde temperaturile geroase s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Nu uita să iei cu tine și dispozitivele moderne pentru vapat dacă ești fumător și nu vrei ca obiceiul tău să-ți stea în calea distracției. Avantajele device-urilor electronice sunt de apreciat mai ales iarna, atunci când vremea rece nu este tocmai confortabilă.

Ce să faci atunci când ninge afară

De regulă, dacă afară ninge, temperatura este plăcută. Și la fel poate fi și o plimbare în aer liber. Îți recomandăm drumețiile montane sau, de ce nu, o seară petrecută pe pârtie sau la o cabană montană. Poți închiria o sanie, o pereche de schiuri sau de patine și te poți distra alături de grupul de prieteni până târziu în noapte. Dacă locuiești la oraș și perspectiva unei excursii la munte nu este realizabilă, ieși în parc și organizează jocuri în aer liber. Spre exemplu, poți pune la punct o ieșire tip treasure hunt la care să participi cu familia sau cu grupul de prieteni.

Un city break la munte

Dacă vrei să pleci pe timp de weekend, atunci îți recomandăm un city break la munte. Mergi la o cabană sau la o pensiune și închiriaz-o alături de prietenii tăi. Pentru o experiență autentică de iarnă, alege să-ți petreci minivacanța într-un sat pitoresc, departe de aglomerația din orașe. Acolo te vei putea distra în voie, vei avea ocazia să te dai cu sania și cu schiurile și, desigur, vei degusta preparate tradiționale delicioase. Atunci când rezervi o cazare inedită, verifică și dotările extra care pot susține distracția cu grupul de prieteni. Spre exemplu, pe timp de iarnă te poți relaxa într-un jacuzzi sau într-un ciubăr cu apă fierbinte, atât pentru a întreține distracția cât și pentru a-ți ajuta organismul să se refacă după perioade stresante, cum aflăm și de pe healthline.com.Nu uita, experimentează ori de câte ori ai ocazia. Alege destinații în care nu ai mai fost și fă activități cât mai diverse pentru a ieși din rutina zilnică și pentru a combate rapid stresul acumulat de-a lungul timpului. Chiar dacă temperaturile pot fi geroase, te poți distra iarna având lângă tine grupul de prieteni cu care să creezi acele amintiri memorabile pe care ți le dorești.

Photo: Unsplash.Cauta in site