askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Smiley a primit pentru premiul Best Romanian Act

Smiley a primit pentru premiul Best Romanian Act

4/46082
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Marti seara, George Vintila si Oana Tache i-au intampinat la Live@6 pe cei doi castigatori ai concursului MTV EMA, care l-au nominalizat si votat pe Smiley in cursa pentru Best Romanian Act.

Elena si Catalin, care vor pleca in Olanda (ea impreuna cu sotul ei, iar Catalin cu un prieten) se vor bucura de sansa sa fie prezenti live la Ziggo Dome in Amsterdam, la marele show de decernare a premiilor MTV EMA, care se va desfasura pe 10 noiembrie.

Amandoi s-au declarat fani Smiley chiar de la inceputul carierei lui si l-au asteptat cu nerabdare in studioul MTV. Artistul a facut un adevarat tur de forta pentru a ajunge, si imediat ce a aterizat din Germania a venit la ¬Live@6¬ unde a fost intampinat cu urale si cu o surpriza ¬ trofeul Best Romanian Act 2013.

El a multumit fanilor si i-a rugat sa il sustina in continuare sis a il voteze pe www.mtvema.com, astfel ca pana pe 31 octombrie sa acumuleze mai multe voturi pentru Region 4 Europe Est decat concurentii din Polonia, Ungaria, Rusia, Cehia, Slovacia, Israel si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) avand sansa sa fie primul artist roman care se apropie de lupta finala, pentru Worldwide Act.

El a povestit marti seara si despre noul sau videoclip la piesa ¬Acasa¬ in care ¬eu imi construiesc o casa si va spun ca a fost greu, la propriu, a fost foarte multa munca fizica¬.