askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Nu stii ce cadou de Craciun sa iei barbatilor din viata ta? Uite cateva idei care sa te ajute!

Nu stii ce cadou de Craciun sa iei barbatilor din viata ta? Uite cateva idei care sa te ajute!

4/46533
calendar_month 15 Dec 2022, 00:00
Nu este deloc ușor să iei un cadou unui bărbat, însă perioada Crăciunului este despre dăruire și afecțiune, așa că trebuie să depui efort pentru a te asigura că va fi mulțumit de cadoul său. Pentru a-i arăta că îl prețuiești, cadoul trebuie să îi demonstreze că îl cunoști într-adevăr. Încă nu ai nicio idee ce cadou să îi iei bărbatului din viața ta?

Uite câteva idei de cadouri pentru tipuri diferite de bărbați!

1.Bărbatul gamer

Dacă îi faci cadou unui gamer, atunci ai ceva mai mult noroc, întrucât există mai multe produse care l-ar putea încânta. De la tastatură și mouse special concepute pentru gaming, până la un mousepad și căști cu microfon. De asemenea, dacă ai un buget mai generos, îi poți oferi o consolă de jocuri sau, dacă deține deja una, jocuri concepute pentru consola lui. Orice ai alege dintre aceste variante, cu siguranță că băiatul gamer va fi mai mult decât fericit.

2.Bărbatul stilat

Pentru bărbatul stilat, va fi nevoie să cauți un cadou rafinat, care să i se potrivească. Prima idee constă în accesorii bărbătești, care să îi completeze look-ul îngrijit. Dacă nu știi sigur ce ai putea alege,vezi colecția de fulare bărbătești de la monarchformen.ro, potrivite și celui mai dificil bărbat, întrucât sunt confecționate din materiale premium, dar la prețuri accesibile. O altă variantă ar fi să îi cumperi un parfum, ales în funcție de personalitatea sa. Dacă este o fire mai sensibilă, poate i-ar plăcea un parfum cu note florale, cele din floare de portocal sau de mandarin fiind extrem de apreciate în rândul bărbaților. Dacă are însă o personalitate puternică, îndreaptă-te spre note lemnoase, de mosc sau cedru.

3.Bărbatul pasionat de lectură

Pasiunea pentru lectură deja îți oferă inspirație pentru cadoul pe care vrei să îl oferi bărbatului din viața ta. Dacă vrei să faci totul mai special, ca pentru Crăciun, recomandarea ar fi să creezi un Advent Calendar de la zero, în care să împachetezi 31 de cărți și să le numerotezi. Astfel, în fiecare zi a lunii decembrie, va despacheta câte o carte nouă. Este imposibil să nu fie surprins plăcut de efortul depus pentru a-l face fericit.

4.Bărbatul aventurier

Ca să impresionezi un bărbat aventurier, trebuie să vii cu un cadou impresionant, la care nu se așteaptă. Poți să îi oferi o experiență plină de adrenalină, precum săritul cu parapanta sau bungee-jumping. O altă idee de cadou ar fi bilete de avion spre o țară în care nu a mai fost. Cu siguranță spiritul său aventurier va fi încântat.Astfel, dacă stai și analizezi puțin bărbatul căruia vrei să îi oferi un cadou, reușești să îți dai seama de ce ar putea să îl facă fericit și să se simtă apreciat de către tine. Inspiră-te din ideile de mai sus și personalizează-le ca să te asiguri că vei da lovitura cu ideea aleasă de tine.

Sursa foto: pexels.com