Medalii de aur pentru Jameson la editia din 2009 a International Spirits Challenge
2/2450
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Jameson Rarest Vintage Reserve, un whiskey de o deosebita savoare si complexitate din familia Jameson, a primit medalia de aur la International Spirits Challenge 2009, o prestigioasa competitie a celor mai desavarsite bauturi.

Inca de la lansarea sa in 2007, Jameson Rarest Vintage Reserve a primit numeroase premii si distinctii internationale: a fost desemnat whiskey-ul irlandez al anului 2009 in foarte apreciata Biblie a whiskey-urilor si a primit aceeasi distinctie la Malt Advocate Awards in 2008. Jameson Rarest Vintage Reserve a fost de asemenea votat ¬Top Irish Whiskey¬ si a primit dubla medalie de aur la World Spirits Competition din San Francisco in anul 2008.

¬Suntem foarte onorati sa primim aceste distinctii. Jameson este apreciat in intreaga lume pentru gustul sau fin si deosebit. Pentru Jameson Rarest Vintage Reserve am folosit cele mai vechi si mai rare whiskey-uri din stocurile Jameson.¬ a declarat Barry Crockett, Master Distiller Jameson.
Whiskey-ul Jameson 18 Year Old Limited Reserve a primit si el medalia de aur la International Spirits Challenge 2009, iar ceilalti membrii ai familiei Jameson: Jameson 12 Year Old Special Reserve si Jameson Gold Reserve au fost distinsi cu medalii de argint.

Jameson face parte din portofoliul Pernod Ricard si este whiskey-ul irlandez numarul 1 in lume si unul dintre brandurile care au cunoscut cea mai rapida crestere pe piata internationala. Succesul Jameson se datoreaza calitatii sale deosebite, gustului fin si unei mosteniri deosebit de valoroase ale carei baze au fost puse de legendarul John Jameson in 1780.

Fondat in 1995, International Spirits Challenge este o competitie foarte importanta cu un proces de jurizare foarte riguros. Membrii juriului sunt specialisti de talie internationala provenind din 12 tari: master blenderi, master distilleri, importatori si jurnalisti. Pentru a primi o medalie, un whiskey trebuie sa treaca de cinci sau sase niveluri de degustare.