askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Incalzire in pardoseala - o investitie care merita

Incalzire in pardoseala - o investitie care merita

4/46505
calendar_month 25 Iul 2022, 00:00
In ultimii ani se pare ca o noua tendinta conduce detasat in topul sistemelor de incalzire sau mai bine spus a retelei de distributie a agentului termic. Vorbim despre incalzirea in pardoseala, cea care se pare ca este tot mai preferata. Pentru montaj si tot ce tine de acest sistem va puteti baza oricand pe echipa EcoDrill. Sa vedem insa si de ce este acest sistem mai preferat.

Incalzirea in pardoseala este practica si estetica

Una din marile probleme pe care publicul le are in ceea ce priveste sistemele de incalzire se refera nu doar la randamentul acestuia, ci si la modul in care distribuie agentul termic. Daca nu este acoperita toata suprafata de locuit, acele zone (de obicei colturile) raman mereu reci, apare umiditatea crescuta, mucegaiul sau igrasia.

Ce-i drept, in tarile mai dezvoltate, in tarile nordice spre exemplu, incalzire prin pardoseala exista de multa vreme. La noi, aceasta inca urca in topul preferintelor. Asta pentru ca oamenii isi dau seama ca incalzirea prin pardoseala inseamna eficienta, un mod mai estetic de a include in locuinta traseu de distributie a caldurii.

Cine va monteaza incalzirea sub pardoseala

Acest tip de serviciu este disponibil si in lista celor de la EcoDrill. Daca optati ca sistemul de incalzire sa fie cel al pompelor de caldura spre exemplu, sistem ce se monteaza automat dupa realizarea unor foraje, EcoDrill este solutia. Iar prin lista extinsa de servicii vine sa aduca un avantaj in plus, acela de a colabora cu aceeasi echipa pentru a duce la bun sfarsit proiectul. Astfel veti evita totodata si conflictele intre diversi prestatori de servicii.

Incalzirea in pardoseala este proiect personalizat, pentru fiecare caz in parte este vorba despre calcularea metrilor patrati de suprafata ce trebuie acoperita, numar de termostate, sisteme de automatizare etc. Asadar nu exista un pret fix, dar cei de la EcoDrill va ajuta numaidecat cu estimarile de costuri de la bun inceput.

Unde este o solutie buna sa va ganditi la incalzirea in pardoseala

In principiu in orice tip de spatiu poate fi montata incalzirea in pardoseala. Poate fi vorba de bai, bucatarii, camere, de locuri cu destinatie diferita - fie ca este locuinta, fie ca este cladire de birouri. Insa ce-i drept, in mod special in acele locatii unde predomina temperaturile scazute incalzirea in pardoseala vine sa faca o diferenta. Este vorba de spatii la parter spre exemplu, adesea umbrite prin simpla pozitionare arhitecturala. Totodata in spatii unde volumul de aer ce trebuie incalzit este mare este de preferat sa aveti un sistem de completare privind incalzirea.

Mai sunt si cei care opteaza pentru acest tip de incalzire strict pentru a tine sub control umiditatea din locuinte sau cei care aleg aceasta metoda pentru ca li se pare mai modern si mai estetic sa aiba toata tevile ascunse sub pardoseala - salveaza din spatiul alocat amenajarii si decorarii.

Daca sunteti convinsi sa mergeti pe aceasta varianta EcoDrill este echipa care sa va ajute. Descoperiti detalii despre aceste servicii din pagina oficiala. Echipa este dispusa sa faca deplasari oriunde in tara.

Contact: office@ecodrillforaje.ro