askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Idei de cadouri pentru viitorii parinti

Idei de cadouri pentru viitorii parinti

calendar_month 28 Ian 2022, 00:00
Când te întâlnești pentru prima oară cu o pereche de proaspeți viitori părinți, totul poate fi un pic copleșitor și, deși poate părea că aceștia au toate accesoriile pentru bebeluși, sunt șanse ca un cadou atent nu numai să le pună un zâmbet pe fețele obosite, dar ar putea, de fapt, să devină foarte util. Dar cum alegi cadoul perfect pentru proaspeții părinți? Deși fiecare părinte este diferit, cele mai bune cadouri sunt practice, dar frumos prezentate. Cadourile care îi vor ajuta pe parcursul călătoriei lor parentale sunt extrem de valoroase, deoarece le vor arăta că ai luat în considerare nevoile lor. Totuși, de preferat este să alegi un cadou care va rămâne cu ei ani de zile.

Iată ce le poți oferi viitorilor părinți

1. Un poster al nașterii.
Cu lucrări de artă unice, la scară 1:1, Posterul Nașterii a fost vândut părinților din peste 120 de țări și este un cadou pe care noii părinți îl vor prețui. Ideea din spatele acestuia este ca părinții să își amintească cât de minunat de mic era copilul lor la naștere. Acesta este un cadou care va rezista testului timpului și va deveni un suvenir minunat.

2. Un aspirator nazal.
Un lucru este cert: oamenii sunt atât de mici când se nasc, încât nu își pot sufla nasul. De-a lungul primului an de viață al copiilor (sau chiar mai mult), aspiratorul nazal dovedește că merită să fie achiziționat. Fiecare părinte are nevoie de o modalitate rapidă și eficientă de a-i oferi micului său copil confortul de a respira cât mai ușor.

3. Un calendar cu poze.
Părinții nu pot obține suficiente fotografii cu nou-născutul lor. Fă câteva dintre acele fotografii, pentru a crea un calendar unic și practic, cu micuțul lor, pe care îl pot folosi în fiecare zi.

4. Cărți bilingve, pentru învățarea timpurie.
Niciodată nu este prea devreme ca micuții să învețe o a doua limbă. Cărțile bilingve ajută prin introducerea unor cuvinte importante, precum numere, forme și multe altele, atât în engleză, cât și în spaniolă.

5. Un jurnal al sarcinii, pentru a nota progresul și amintirile.
Sarcina este o adevărată călătorie, iar un jurnal oferă noilor părinți șansa de a-și urmări amintirile și experiențele. Fie că ajung să-l folosească ca referință pentru copiii următori sau doar ca o modalitate de a privi înapoi la un moment special, acest jurnal de amintiri este o comoară atemporală pentru părinți.

Așadar, dacă te gândești să achiziționezi un cadou pentru niște rude sau prieteni care urmează să devină părinți pentru prima dată în viața lor, gestul tău este unul demn de admirat. Cadoul nu trebuie să fie unul extrem de scump sau de exagerat de impresionant, ci trebuie să fie unul făcut din inimă, care să aibă o anumită valoare sentimentală.În acest fel, îți vei pune amprenta nu numai asupra părinților, ci și asupra bebelușului care urmează să vină pe lume, deoarece acesta va afla, mai devreme sau mai târziu, că ai făcut un gest frumos. Dacă încă ești indecis, iată și aici câteva idei de cadouri pentru gravide, care sunt extrem de utile și te vor ajuta să achiziționezi darul perfect.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Cauta in site