Ghid pentru alegerea cadourilor de Craciun online
1/10998
calendar_month 30 Nov 2017, 00:00
Toata lumea a avut, la un moment dat in viata, nevoie sa cumpere un cadou de Craciun pentru cineva drag. Indiferent de ocazie, oamenii si-au facut din cele mai vechi timpuri cadouri. De Craciun, cumparam cadouri pentru sotie, pentru colegul de la birou, pentru prietenul cel mai bun, cadouri pentru mama, pentru tata, sau chiar si pentru seful acela enervant, care isi aniverseaza ziua de nume chiar de Craciun.

Pana la aparitia comertului electronic, fiecare era nevoit sa o iei la pas si sa cutreieri tot orasul ca sa gasesti acel cadou special de Craciun, care sa-l dea pe spate nu numai pe sarbatorit, dar si pe petrecareti. Ca doar nu putem sa mergem cu mana goala la o petrecere. E in traditia romaneasca, nu?
Si iata ca tehnologia a evoluat si ne-a usurat mult munca, pentru ca in loc sa alergam in stanga si in dreapta, putem sa dam doua click-uri online si sa gasim imediat ceva potrivit. Ba mai mult, sa ne fie la usa in aceeasi zi sau chiar sa-i fie livrat direct sarbatoritului. Da, da! Cand cumperi cadouri de Craciun online scapi si de un drum la petrecere si poti sa spui minciunea aceea veche cu raceala, simtindu-te in acelasi timp cu inima impacata ca ai trimis un cadou original catre sarbatorit.

Si acum ajungem la intrebarea: cum mai gasim un cadou de Craciun original intr-o mare imensa de cadouri online?

Daca persoana careia vrem sa ii daruim un cadou este foarte speciala pentru noi, tinem sa iti spunem ca e nevoie de mai mult research. Si aici intervine orice motor de cautare preferi.1. In primul rand, la un simplu search de cadouri online sau cadouri de Craciun, iti apari mai multe site-uri. Intotdeauna alege unul care apare pe prima pagina de rezultate. De ce? Acelea sunt, de obicei, cele mai relevante si mai veridice, deoarece aflandu-se acolo, deja au trecut prin filtrul exigent al motorului de cautare, ceea ce inseamna ca mai mult ca sigur vei gasi ceea ce cauti.

2. Odata ce ti-ai ales cateva site-uri de cadouri online (maximum 3, sugeram noi), intra pe fiecare si vezi ce fel de cadouri au, iar apoi fa o comparatie cu ce crezi ca i s-ar potrivi persoanei careia vrei sa ii oferi un cadou original. De exemplu, daca vrei cadouri funny, alege site-ul cu cel mai interactiv si colorat design. De asemenea, fii atent la eficienta fiecarui site. Asta spune multe despre eficienta oamenilor care se ocupa de cadoul tau, asa ca poti fi sigur ca darul ales va fi livrat in timp util, iar existenta filtrelor te poate ajuta sa gasesti cadoul de Craciun perfect.

3. Daca ai gasit mai multe produse care s-ar potrivi, consulta descrierile lor si vezi ce cadou online iti face "cel mai bine cu ochiul"...virtual vorbind. Descrierile te ajuta mereu in impas. Ține cont și de prețuri.

Spor la cumparaturi, alege cadourile de Craciun online cele mai potrivite pentru asteptarile prietenilor tai.