askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Fly Project deasupra tuturor

Fly Project deasupra tuturor

4/45910
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
La 137 m inaltime, Fly Project a avut sedinta foto ce promoveaza single-ul Toca Toca si anunta lansarea unui nou album la finalul acestui an.

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, a fost locatia aleasa de catre Tudor si Dan pentru a face o sedinta foto destinata nu doar publicului romanesc ci si celui international.

"De cand facem sedintele foto cu Catalin Opritescu a inceput sa-mi placa sa fac poze", spune Tudor. Totul a durat in jur de 6 ore, iar baietii au schimbat cate 4 tinute fiecare.

Cu un concept nou denumit "The 5th element - Music", Fly Project ne prezinta muzica ca pe liantul celor patru elemente esentiale vietii: foc, apa, aer si pamant, fiind cel de-al cincilea element, unul definitoriu care le activeaza pe toate celelalte.

"Ideea ne-a venit de la Captain Planet, desenul animat pe care-l urmaream in copilarie. Muzica pune in miscare totul, nu lasa sufletele sa moara" povesteste Dan.

Piesa Toca Toca a ajuns la peste 1,4 milioane de vizualizari, exclusiv pe canalul oficial de YouTube al Fly Records, fiind deja pe locul 1 in topuri in Serbia.

Sursa: Fly Records

http://youtu.be/wvEm-KHAwho