Exemple de metode pentru castigarea pariurilor sportive
1/10994
calendar_month 19 Oct 2017, 00:00
Obiectivul și scopul unic al fiecărui parior atunci când vine vorba de studierea și selectarea cotelor este de a obține beneficii. Un lucru atât de simplu nu este ușor în practică, iar casele de pariuri dezvoltă diferite strategii sau metode de pariere pentru a-și atinge obiectivele. Există multe strategii pentru a obține avantaje mici, deși puține sunt infailibile. În continuare vom încerca să explicăm unele dintre cele mai remarcabile și utilizate metode de către profesioniștii din domeniu.

Există multe strategii pentru a face bani în lumea pariurilor sportive online și fiecare utilizator are câteva metode preferate. Nu este o anumită știință decât în ​​cazuri rare, dar, dacă este cazul, este important să cunoașteți câteva elemente cheie pentru a profita de ele.

Una dintre cele mai renumite strategii din perspectivă matematică este aceea de arbitraj de pariuri. Acest mod de pariere se bazează pe acoperirea tuturor posibilităților unei întâlniri, obținând o răspândire negativă, ceea ce ar asigura beneficii. Pentru a realiza acest lucru este necesară compararea anterioară a diferitelor case de pariuri deoarece, în același timp, nu veți putea niciodată să acoperiți toate rezultatele, asigurând un profit mic. Această metodă de pariere presupune să profitați de cotele oferite de diferite case de pariuri online pentru același meci. În acest fel, pariind pe rezultate contrare astfel încât toate rezultatele să fie acoperite, utilizatorul va obține un profit indiferent de ce se întâmplă. În ciuda siguranței oferite de această teorie, această strategie nu ar funcționa în cazul în care casele de pariuri ar avea diferite politici cu privire la jucătorii care se retrag sau în cazul unor cote umflate din greșeală, ceea ce ar face pariul nesigur.

O altă strategie folosită este cea de a realiza pariuri cu cote care au valoare. Pariorii experți consideră că au valoare acele cote care depășesc evaluarea inițială a casei de pariuri. Casele de pariuri au mult mai multe date și informații cu privire la echipele care joacă și astfel decid cotele. Cu toate acestea, în funcție de pariurile multe făcute atunci când au loc meciuri de mare interes, aceste cote vor varia, deoarece casele de pariuri trebuie să-și acopere spatele. În această situație apare oportunitatea ideală, cota favorită crește, iar pariorii au parte de o surpriză. Se creează o valoare adăugată unui pariu online care are un procent mai mare de reușită decât de eșec.

Cea de-a treia strategie foarte folosită este de a paria în avans pentru a acoperi în direct pronosticul. Pentru a respecta această metodă va trebui să pariați pe un rezultat în prealabil și să fiți conștienți de modul în care evoluează cotele live pentru a putea face tranzacția. Este un fel de tranzacționare sportivă, așa cum o numesc unii, astfel încât pariurile se vând sau se pariază contra propriului pronostic pentru a face profit. Există două modele ale acestei tranzacții:Vinderea pariului câștigător prin închiderea pariului înainte de finalul meciurilor oferite de unele case de pariuri.

Odată ce meciul evoluează, dacă pronosticul făcut în avans este corect, pariați pe rezultatele contrare live, atâta timp cât calculul profitului și pierderii este pozitiv.

Dincolo de aceste trei strategii cheie, pentru a câștiga și a profita de micile lacune ale caselor de pariuri, trebuie să țineți cont de o serie de sfaturi cheie înainte de a paria:

Alegeți un sport pe care îl înțelegi și pariați pe el.

Utilizați pariurile combinate pentru a maximiza profitul.

Stabiliți-vă un buget pentru a nu pierde mai mulți bani decât vă permiteți în cazul în care lucrurile nu merg bine.

Stabiliți-vă o sumă concretă pe care să o investiți.

La urma urmei aceste metode par simple în teorie dar, atunci când trebuie puse în practică, implică multă muncă. Atunci când pariați ținând cont de aceste metode trebuie să calculați și să comparați cotele. Pentru a profita de elementele cheie care asigură câștiguri trebuie să fiți atenți la piața de cote iar acest lucru presupune să investiți mult timp. În plus, în acest articol am vorbit în principal despre factorii matematici dar există și alți factori, precum psihologici și emoționali, care influențează, de asemenea, posibilitatea de a obține beneficii de pe urma pariurilor sportive online.

Pentru a afla mai multe informații despre cum să obțineți beneficii pariind, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com și citiți biletu zilei sau urmăriți zilnic diferite ponturi pariuri. Dacă vă place să jucați păcănele online, aici veți descoperi diverse cazinouri online, unde vă veți putea încerca norocul. Succes!