Dieta "calorii negative"

6/6825
label Diverse autorenew 13 Aug 2015, 00:00
Dieta caloriilor negative se refera la anumite tipuri de mancare care contin mai putine calorii decat numarul necesar digestiei. Consumarea alimentelor cu calorii negative face corpul sa lucreze mai intens si sa foloseasca mai multa energie pentru a extrage caloriile prezente in alimente. Ca rezultat sunt consumate mai multe calorii decat acumulate din respectivele alimente. Prin urmare aceasta dieta nu adauga calorii in alimentatia dumneavostra, ci reduce grasimile.

Cum functioneaza

- creeaza efectele caloriilor negative si asta duce la pierderea greutatii;

- foloseste mai multe calorii pentru digestie decat numarul total provenit din alimentele consumate;

- corpul tau trebuie sa lucreze mai mult pentru a extrage calorii din aceste alimente;

- contine un avantaj extraordinar de ardere a grasimii natural;

- depinde de viteza metabolismului;

- sunt permise doar fructele si legumele;

- este indicat sa mananci cruditati.

Alimentele care pot fi consumate sunt:

- Legume: ardei iute, broccoli, castravete, ceapa, conopida, fasole verde, morcovi, ridichi, sfecla, spanac, sparanghel, telina, usturoi, varza verde, dovlecel si andive;

- Fructe: ananas, capsuni, grapefruit, lamai, mango, mere, piersica, portocala, zmeura si afine.

Unele mirodenii si condimente va ajuta in luptele cu kilogramele: usturoi, marar, patrunjel, busuioc, cimbru, menta, cuisoare, salvie si tarhon.
Aceste fructe, legume si mirodenii sunt recomandate sa faca parte zi de zi din meniul dumneavostra pentru a va ajuta sa ardeti eficient caloriile.

Dimineata pe stomacul gol este recomandat sa mancati o salata de fructe, apoi dupa o ora sa mancati o salata de cruditati. In mancarea de dupa amiaza adaugati din mirodeniile si legumele enumerate mai sus. Seara, pana in orele 19, mai mancati o salata de cruditati.

Aceasta dieta va va ajuta sa slabiti dar si sa va mentineti tonusul.