Deodorantele naturale, ideale pentru pielea ta
1/10985
calendar_month 31 Mai 2017, 00:00
Un deodorant nu are numai rolul de a oferi protectie impotriva transpiratiei, ci trebuie sa fie delicat cu pielea, sa nu pateze hainele si sa aiba un miros placut. Indeplinesc aceste criterii deodorantele obtinute din ingrediente naturale, care nu contin parabeni, aluminiu si alte substante chimice, care pot duce, in timp, la aparitia unor probleme de sanatate.

Alte ingrediente care nu sunt tocmai prietenoase cu corpul nostru sunt alcoolul si colorantii sintetici. Deodorantele care foosesc alcool pot favoriza aparitia iritatiilor. De aceea, este de preferat, atunci cand ne alegem deodorantul zilnic care sa ne protejeze de transpiratie sa optam pentru o varianta cat mai naturala. Astfel, corpul nostru va fi mai protejat, tinand cont ca traim intr-un mediu inconjurator din ce in ce mai poluat. Protectia contra transpiratiei este o parte importanta a ritualului nostru de ingrijire zilnica, care ne ajuta sa ne simtim mai bine in corpul nostru, mai plini de incredere si sa purtam hainele pe care ni le dorim, fara a ne teme ca se vor pata.

Pentru un confort cat mai sporit al pielii, pentru o senzatie de prospetime care sa te insoteasca toata ziua, este ideal sa folosesti deodorantul la cateva minute dupa dus, pe pielea uscata.

Deodorantul Ben & Anna, o alegere perfecta

Ben & Anna a creat un deodorant natural disponibil in mai multe variante, cu diverse arome, facut din ingrediente naturale, partial provenite din agricultura ecologica. Aceste deodorante nu numai ca au abilitatea de a absorbi mirosul neplacut al sudorii, datorita unui ingredient-minune, bicarbonatul de sodiu, dar sunt ideale si pentru ca protejeaza pielea. Este o formula unica, special conceputa astfel incat sa absoarba umezeala, iar pielea sa ramana placuta la atingere. Ingredientele sale principale sunt untul de shea, bicarbonatul de sodiu si uleiurile esentiale. Untul de shea si bicarbonatul de sodiu sunt ingredientele care ii dau consistenta.

Deodorantul Ben&Anna are o textura foarte placuta, nu este gras si nici uleios, astfel incat nu apare nicio senzatie neplacuta pe piele. Poate fi folosit fara teama ca va pata hainele, mai ales pe cele albe, asa cum se intampla in cazul altor deodorante.

Ben & Anna se gasesc in varianta Provence, cu lavanda, dand o senzatie de relaxare, Persian Lime, o aroma fresh, care iti da energie, in variantaVanilla Orchid, cu o aroma delicate datorita Calendulei si Vaniliei si in variant Nordic Timber, cu puternice proprietati astringent. Deodorantul nu contine gluten si nici nu este testat pe animale.

Pentru ca nu contin conservanti, este ideal ca deodorantele Ben & Anna sa fie pastrate la temperatura camerei, ferite de caldura excesiva. In cazul in care isi pierde din consistenta din cauza caldurii, deodorantul poate fi tinut in frigider pana cand revine la consistenta initiala.

Deodorantele Ben&Anna sunt disponibile in farmaciile din toata tara prin intermediul depozitului farmaceutic Mediplus!