askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cum sa pariezi pe sporturi virtuale?

Cum sa pariezi pe sporturi virtuale?

4/46531
calendar_month 09 Dec 2022, 00:00
În ultimii trei ani popularitatea sporturilor virtuale a crescut. Din dorința de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de se distra oricând cu sporturile preferate, operatorii licențiați din țara noastră le-au introdus în ofertă, iar interesul este ridicat.

Pariurile pe sporturi virtuale sunt la fel ca cele pe sporturi din realitate. Utilizatorii văd simularea evenimentului pe ecran și pot efectua pariuri pe diverse rezultate. Chiar și cotele sunt similare cu cotele din viața reală, iar utilizatorii pot miza pe câștigător, prima echipă care înscrie, peste/sub și handicapuri. Frumusețea sporturilor virtuale este dată de faptul că sunt disponibile la orice oră din zi sau din noapte. Iar când un eveniment se încheie imediat începe altul. Ele durează doar câteva minute, astfel că nu trebuie să aștepți 90 de minute așa cum se întâmplă la un meci de fotbal din viața reală ori peste o oră, cum e cazul de obicei la tenis. 

Ce sporturi sunt disponibile

Cei pasionați de pariuri sportive virtuale au la dispoziție o vastă ofertă. Fotbalul este și aici sportul rege, cu numeroase opțiuni de pariere, pe campionate și cupe, dar la operatorii de top din țara noastră utilizatorii au la dispoziție și alte sporturi ca tenis, baschet, curse de cai și curse de câini. 

1. Fotbal

Pariurile pe fotbal la sporturi virtuale îi introduc pe utilizatori într-o atmosferă foarte apropiată de cea din viața de zi cu zi. Pe lângă faptul că au la dispoziție posibilitatea de a vedea cele mai importante evenimente din meci printr-o simulare 3D, și opțiunile de pariere sunt multiple. Ei pot miza pe rezultatul final, numărul de goluri, egal fără pariu, șansă dublă, handicap, repriza cu mai multe goluri, rezultatul la pauză, par/impar. 

În total, fiecare eveniment are peste 20 de opțiuni de pariere. Din dorința de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a paria cât mai informați, operatorii de top au introdus în ofertă și statistici. Astfel, utilizatorii pot vedea forma de moment a echipei, ultimele rezultate, numărul de goluri marcate și multe alte statistici interesante. Ține însă cont că datele statistice pot fi folosite în analiza evenimentului, dar nimeni nu garantează că echipa mai bună pe hârtie va ieși învingătoare, exact cum se întâmplă la un meci din viața reală. 

2. Tenis

Pariurile virtuale pe tenis vin și ele cu o simulare 3D care face ca fiecare eveniment să fie cât mai interesant. Utilizatorii văd în timp real scorurile pe ecran și pot efectua numeroase pariuri pe câștigătorii meciului, ai game-urilor sau ai seturilor. Mai pot miza și pe numărul de puncte și pe scor corect. Opțiunile de pariere pentru tenis sunt și ele multiple și utilizatorii simt astfel puțin din atmosfera celor mai tari turnee de tenis3. Baschet

Utilizatorii pot paria pe câștigătoare, rezultatul la pauză, total puncte final și alte perioade ale meciului, handicap, numărul de puncte reușite de gazde și de oaspeți și multe altele. Ei beneficiază și de statistici în timp real, iar echipele disponibile reprezintă orașele grupărilor din NBA

4. Curse de caiCursele de cai au fost populare încă de mai bine de un secol, iar interesul pentru ele a crescut mult după apariția sporturilor virtuale. Utilizatorii pot miza pe învingători și pe poziția pe care aceștia o ocupă. De asemenea, ei văd pe ecran și simularea cursei, imediat ce aceasta începe. 

5. Curse de câini

Formatul este identic cu cel de la cursele de cai, cu mențiunea că în acțiune vedem câini. La fiecare două minute începe o cursă nouă, iar utilizatorii văd pe ecran simularea 3D și au posibilitatea să efectueze pariuri pe câștigători și pe poziția acestora.