askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cum sa impresionezi o femeie. 5 sfaturi utile pe care le poti pune in practica

Cum sa impresionezi o femeie. 5 sfaturi utile pe care le poti pune in practica

4/46523
calendar_month 26 Oct 2022, 00:00
Află care sunt cele 5 sfaturi utile pe care le poți pune în practică pentru a impresiona o femeie, încă de la prima întâlnire!

Într-o eră a întâlnirilor online, devine din ce în ce mai dificil să impresionezi o femeie în viața reală, la o primă întâlnire față în față. Așa cum acest articol menționează, gesturile mici și sinceritatea fac diferența, iar cucerirea femeii potrivite nu ar trebui să fie complicată. 

Iată care sunt cele 5 sfaturi utile pe care le poți pune în practică pentru a impresiona o femeie! 

1. Interesele comune sunt extrem de importante

Conform psychologytoday.com, există un efect în psihologie ce demonstrează că ești atras de oameni asemănători cu tine, cărora le plac lucruri și activități similare. Secretul este să fii foarte atent la conversația cu o femeie și să evidențiezi interesele comune, dacă acestea există. Mai mult, dacă aveți prieteni comuni, poți afla care este culoarea ei preferată, ce țară a vizitat recent sau ce preferințe culinare are pentru a le aduce în discuție.

2. Oferă-I flori

Deși sună banal, clasicul buchet de flori o va cuceri încă de la prima întâlnire, va simți că îi acorzi timp și atenție. Acest gest datează de sute de ani și își păstrează aceeași profunzime, reușind să transmită emoții greu de exprimat în cuvinte. De asemenea, dacă ți-a menționat vreodată care este floarea ei preferată, ar fi bine să o adaugi în buchet, va știi că este specială pentru tine.

3. Oferă-i complimente sincere

Nu îți fie teamă să o complimentezi des, femeile iubesc acest lucru! Fii atent la detalii și observă ce îți place cel mai mult la ea, fie că este vorba de ținută, de felul în care zâmbește sau de culoarea ochilor. Oferă-i complimente sincere, se va simți apreciată și, totodată, se va relaxa, reușind să aveți discuții profunde.

4. Menține contactul vizual în timpul conversației

Nu evita contactul vizual, limbajul nonverbal predomină în majoritatea relațiilor interumane. Privește-o în ochi atunci când vorbește, acest lucru o va face să simtă că are toată atenția ta și că este o persoană importantă pentru tine. De asemenea, o va apropia emoțional de tine, ochii purtând propria lor conversație. 

5. Ai grijă la ținută

Prin natură, femeile sunt mai atente la detalii decât bărbații, ea își va da seama dacă ai acordat timp acestei întâlniri, analizând ținuta ta. Alege să te îmbraci în ceva mai special, mai elegant decât o faci în fiecare zi, demonstrând că întâlnirea voastră este un eveniment important pentru tine. Totodată, nu uita de parfum, femeile se îndrăgostesc ușor de parfumurile bărbătești.Acestea sunt câteva sfaturi ce te vor ajuta să o cucerești încă de la prima întâlnire, însă nu te teme dacă nu le respecți pe toate, nu există reguli pentru iubirea adevărată. Nu uita să fii sincer și să o faci să se simtă specială, iar restul este doar magia dragostei.