askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Credeai ca barbatii nu pot avea succes intr-un studio de videochat? Iata care este adevarul!

Credeai ca barbatii nu pot avea succes intr-un studio de videochat? Iata care este adevarul!

calendar_month 24 Ian 2022, 00:00
De ani buni, in presa se vorbeste despre succesul si despre castigurile impresionante obtinute de fetele care au ales o cariera de model intr-un studio de videochat din Bucuresti. Chiar daca barbatii din acest domeniu ajung mai rar in centrul atentiei, trebuie sa stii ca ei se bucura de aceleasi avantaje ca femeile si ca industria de divertisment pentru adulti le este deschisa in aceeasi masura!

Pentru a lucra intr-un studio videochat, nu trebuie sa te incadrezi neaparat in anumite criterii fizice. Sunt apreciati in egala masura barbatii musculosi, dar si genul hipster sau smart sensitive, deoarece si gusturile membrilor site-urilor de videochat sunt diferite. Prin urmare, merita sa faci o incercare, mai ales ca beneficiile pe care le poti obtine sunt numeroase. Iata cateva dintre cele mai importante!

Legalitate 100% si contract de munca

Activitatea pe care o vei desfasura intr-un studio de videochat din Bucuresti este 100% legala, cea mai buna dovada fiind reprezentata de faptul ca, inca din prima zi de lucru, semnezi un contract de artist-interpret, din care primesti pe loc un exemplar.

Apoi, de fiecare data cand vei fi platit – adica de doua ori pe luna – vei semna un act aditional in care sunt trecute toate amanuntele necesare: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, suma totala, comisionul care iti revine, taxele si impozitele platite catre stat, precum si suma neta care iti intra in cont.

Program flexibil

Multi dintre baietii care aleg sa lucreze intr-un studio de videochat sunt studenti ori au diferite alte prioritati care nu le-ar permite sa se incadreze intr-un program de la 8:00 dimineata la 16:00 sau 17:00, asa cum stau lucrurile in cele mai multe domenii de activitate.

Tocmai de aceea, ei au posibilitatea de a alege daca doresc sa isi inceapa turele dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea, in functie de preferintele si de prioritatile personale. Indiferent de alegere, nu trebuie sa isi faca griji ca le-ar fi afectate castigurile, deoarece site-urile pentru adulti au o audienta internationala, provenita din tari cu fusuri orare diferite.

Castiguri fabuloase

Fiecare barbat care lucreaza intr-un studio de videochat primeste un comision standard brut in valoare de 50% din castigurile totale obtinute. In functie de implicarea si de calitatile modelului, acestuia i se pot adauga mai multe bonusuri, dupa cum urmeaza:

• 5% in plus pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani, inclusiv streaming mobil si apeluri video;
• un alt bonus de 5% pentru castiguri de peste 15 000 de dolari obtinute intr-o perioada de doua saptamani;
• 5% bonus pentru o rata de conversie buna, adica pentru utilizatorii care se inscriu pe site din camera de chat a modelului;
• inca 5% pentru un comportament online perfect;
• un alt bonus in valoare de 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acesta se plateste in luna iunie a fiecarui an pentru intregul an precedent, de exemplu in iunie 2021 s-a platit tuturor modelelor, masculine si feminine, pentru intreaga perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2020.Iar acestea sunt departe de a reprezenta singurele avantaje de care vei beneficia intr-un studio videochat din Bucuresti! Vei descoperi multe alte beneficii, odata ce alegi sa lucrezi in acest domeniu fascinant! 

Cauta in site