Ce tipuri de asigurari private iti poate oferi angajatorul tau?
1/10999
calendar_month 05 Dec 2017, 00:00
Daca lucrezi de mai multi ani la acelasi loc de munca beneficiezi, cel mai probabil, de o serie de avantaje extra-salariale care ti-au fost oferite de-a lungul timpului. Asa cum deja ti-ai dat seama, aceste beneficii sunt de natura sa te fidelizeze si sa te convinga de faptul ca esti apreciat la locul de munca si ca nu este momentul oportun sa cauti un alt job.

In categoria beneficiilor extra-salariale din ce in ce mai multi angajatori sunt interesati sa includa accesul angajatilor la diferite asigurari de tip Corporate, in special cele de sanatate.

Daca si tu ai primit de curand o astfel de oferta, iata ce ar trebui sa stii pe scurt despre avantajele pe care le aduc asigurarile de sanatate private:

- Nu exista un produs universal valabil, de aceea compania ta va opta cel mai probabil pentru un sistem modular care poate fi configurat in functie de nevoile specifice ale grupurilor sau subgrupurilor existente in organizatie. Poti afla mai multe detalii despre beneficiile pentru zona de Corporate din oferta celor de la Signal-Iduna.ro.

-  Cele mai multe dintre ofertele de asigurare includ servicii oferite in ambulatoriu: consultatii si controale, analize de laborator, investigatii, tratamente, dar pot fi incluse si alte servicii precum transport medical asistat, monitorizare sarcina, stomatologie, vaccinare, control anual preventiv.

-  Compania poate opta si pentru servicii speciale cum sunt cele de spitalizare (o zi sau continua), interventii chirurgicale si/sau nastere.

-  Pachetele de asigurare sunt, de obicei, stabilite cu ajutorul unui consultat in functie de organizatie pentru a stabili nevoiele specifice ale angajatilor si in functie de structura demografica si geografica a grupurilor, de profilul de risc si de necesitatile de acoperire.

-  Angajatorul poate face anual o redimensionare a ofertei de asigurare privata.

-  In functie de acoperirile prevazute in contract si oferta asiguratorului ales, angajatii pot avea acces la servicii medicale nelimitate.

-  Serviciile medicale pot fi accesate in functie de optiunile puse la dispozitie de asigurator. De exemplu, in cazul in care s-au contractat ofertele celor de la Signal Iduna, acesta are o retea de peste 700 de clinici partenere raspandita pe toata suprafata tarii. si ofera asiguratilor posibilitatea alegerii furnizorilor de servicii medicale oriunde in Romania.