askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Cand daruim flori. Ghid pentru gentlemanul din tine

Cand daruim flori. Ghid pentru gentlemanul din tine

4/46536
calendar_month 20 Ian 2023, 00:00
Femeile se plâng adesea că bărbații din viața lor nu sunt suficient de romantici. Bărbații au uneori dificultăți în a-și exprima sentimentele, însă florile sunt mereu modalitatea perfectă de transmitere a emoțiilor. Totul a pornit din timpul erei victoriene, când s-a dezvoltat un întreg limbaj romantic în jurul dăruirii și primirii de flori. Odată ce înțelegi limbajul florilor, vei putea crea buchete ce vor adăuga sens oricărei ocazii.

De ziua ei, de Valentine’s Day sau de aniversarea voastră, florile o vor face cea mai fericită. Citește în continuare pentru a afla când dăruim flori persoanei iubite! Am pregătit un ghid pentru gentlemanul din tine.

Ziua ei de naștere

Ziua ei de naștere este șansa ta să-i demonstrezi cât de mult ții la ea, arătându-i că această zi este una specială și pentru tine. Dăruiește-i florile ei preferate și fii sigur că petreceți timp împreună!

Ziua Îndrăgostiților

Dăruirea florilor de Valentine’s Day nu este un clișeu, ci un simbol clasic al iubirii. Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a-ți exprima emoțiile, iar buchetul din trandafiri roșii te va ajuta. De asemenea, la nivel mondial, ziua de Valentine’s Day este preferată pentru cereri în căsătorie. Deci, dacă te gândești să faci pasul cel mare, 14 februarie este data ideală.

Aniversarea voastră

Chiar dacă nu îi spui des, este important să îi arăți că relația voastră este cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat. Cel mai simplu mod de a face asta este prin a transforma aniversarea voastră într-o zi cu adevărat unică. Alege un buchet cu un număr de flori relevant pentru timpul petrecut împreună, de exemplu, 7 trandafiri pentru aniversarea de 7 ani.

Ziua Femeii

8 Martie este ocazia perfectă pentru a-i demonstra că este cea mai importantă femeie din viața ta. Un buchet de flori colorat, în special de lalele, va transmite aceste mesaje pentru tine. De asemenea, îți vei arăta recunoștința și o vei face să se simtă apreciată și iubită.

Un buchet de scuze

Te încurajăm să îți ceri scuze din inimă, dacă i-ai greșit persoanei dragi. Un buchet de flori va aprofunda sentimentele tale și îi va demonstra că ești sincer și îți dorești să depășiți această situație dificilă.

Fără motiv

Există multe ocazii pentru dăruirea florilor, însă acest gest poate fi făcut oricând. Surprinde-o! Înainte să ajungi acasă, oprește-te la florărie și ia un buchet simplu, cu florile ei preferate. Cu siguranță, se va simți răsfățată și importantă.Mulți bărbați spun că femeile sunt complicate, însă florile potrivite la momentul potrivit pot impresiona orice destinatar. Acestea sunt câteva dintre cele mai potrivite ocazii când dăruim flori, însă nu uita, gentlemanul din tine ar trebui să o surprindă în fiecare zi!