Avantajele de a locui in cartierul Catted
1/11000
calendar_month 05 Dec 2017, 00:00
Când începi căutările pentru viitorul tău apartament, ai de pus în balanță foarte multe criterii, avantaje și dezavantaje. Dacă ai început deja căutările și dorești o alternativă mai bună decât achiziția unei locuințe în zona Iancu Nicolae, Herăstrau, Aviatorilor, Sisești sau Străulești, trebuie să știi că în zona Băneasa - Pipera există un bloc construit la cele mai înalte standarde de către Catted Residences.

Dezvoltarea acestui cartier conține trei faze: primele două au fost dedicate construirii de vile de tip A, B și C, iar cea de-a treia fază este dedicată dezvoltării unui bloc de 4 etaje cu 30 de apartamente de 2 și de 3 camere.

Pe scurt, despre cele două tipuri de apartamente

Blocul de apartamente este construit în armonie cu zona de vile și respectă cele mai recente tendințe în arhitectură, design și finisaje. Astfel, apartamentele sunt luminoase, cu bucătărie ce poate fi închisă sau open-space, în legătură cu livingul, există multe zone de depozitare, dar și de relaxare, una dintre acestea fiind logia prezentă în orice apartament.

Apartamentele de 2 camere au o suprafață utilă de 67 mp, iar un apartament cu 3 camere oferit de către dezvoltator are o suprafață utilă de 84 mp. Odată cu achiziția unui apartament de 2 sau 3 camere în blocul CATTED, beneficiezi și de un loc pentru mașină în parcarea subterană.

Apartamentele din complexul rezidențial Catted pun la dispoziția ta o serie de avantaje tot mai greu de găsit în multe dintre cartierele bucureștene:

Apartamente spațioase și luminoase

Cele două tipuri de apartamente sunt extrem de spațioase și optimizate la maximum pentru ca tu să poți depozita tot ce ai nevoie, să poți decora casa după bunul plac, să te simți relaxat și liber în propriul cămin.

Lumina naturală este un element extrem de important pentru starea noastră de bine, astfel că livingul, dormitorul, bucătăria și logia au fost construite pe acest principiu - să permită luminii să pătrundă în casă pentru clipe de relaxare.

Locuri de parcare

Numărul în creștere al mașinilor personale face aproape imposibilă găsirea unui loc de parcare în cartierele vechi ale Bucureștiului, dar chiar și în cele construite recent. Din fericire, dezvoltatorul Catted a pus un mare accent pe această necesitate, astfel că fiecare apartament are alocat un loc de parcare la subsolul blocului.

Siguranța cartierului

Faptul că apartamentul tău se află într-un complex cu pază 24/7 îți oferă siguranța de care ai nevoie, atât tu și cât familia ta. În cartierul Catted, părinții își lasă copiii să se joace în cartier, în parcul verde special amenajat pentru aceștia, în care se află leagănele și alte ansambluri de joacă.Spații verzi abundente

În orașul acesta tot mai aglomerat, ai vrea să vezi mai putin beton și mai multe spații verzi. Exact așa au gândit proiectul rezidențial și cei de la CATTED, când au inclus și amenajat un mare parc verde de 1.000 mp, pe lângă toate celelalte zone de verdeață de abundă pe străzile cartierului. Parcul este o zona de socializare perfectă pentru adulți și de joacă pentru cei mici.

Aproprierea de serviciu

Din ce în ce mai multe birouri se mută în zona de nord a capitalei, cunoscută ca zona de business Dimitrie Pompeiu - Barbu Văcărescu - Băneasa. Locuind în cartierul CATTED tea afli foarte aproape de această zonă, cu doar 2 km până la stația de metrou Pipera. Cu alte cuvinte, ai șansa să elimini multe minute, dacă nu chiar ore petrecute în trafic.

Aproprierea de spații comerciale

Uneori petrecem cu plăcere câteva ore la cumărături, dar niciodată n-am vrea ca traficul aglomerat să fie începutul și sfârșitul acestei activități. Pentru cumpărăturile zilnice ar fi ideal să ai centre comerciale cât mai aproape de tine. În Catted, ai de merg doar 400 m până la Pipera Plaza, locul în care poți face cumpărăturile de zi cu zi, dar și cele ocazionale fără griji.

Acces rapid la săli de sport

Mai ales dacă jobul tău presupune multe ore de stat la birou, ar fi perfect să compensezi cu ore de sport. Da, de multe ori ți-e peste mână să ajungi la sală, căci după serviciu mai ai multe alte responsabilități și lucruri de rezolvat, dar dacă locuiești cartierul rezidențial Catted, ai aproape de tine WorldClass Pipera, la 400 m distanță, în timp ce Planet Swim & Gym e la doar la 100 m distanță.

Alegerea apartamentului potrivit nu este o misiune ușoară și trebuie puse foarte bine în balanță criteriile pe baza căruia îți selectezi variantele preferate. Dincolo de stilul arhitectural, de design interior, beneficiile unui apartament trebuie să răspundă la cât mai multe din nevoile tale. Alocă-ți timp pentru a analiza apartamentele și casele din portofoliul dezvoltatorului CATTED - poate idealul tău se află chiar în una din locuințele disponibile.