askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Alegerea Perfecta a Verighetelor pentru Ziua Cea Mai Fericita

Alegerea Perfecta a Verighetelor pentru Ziua Cea Mai Fericita

4/46584
calendar_month 10 Sep 2023, 13:59

În cea mai fericită zi din viața mirilor totul trebuie să fie perfect. Verighetele sunt simbolul legăturii dintre miri. Realizate din aur alb, galben, roz, cu diamante, din platină, în stil clasic sau modern, verighetele reprezintă iubirea, înțelegerea și armonia dintre soți.

Aur Alb, Galben, Roz sau Platină - Alegerea Culorilor

La începuturile omenirii, verighetele erau confecționate din fier. Aurul devine metalul predominant în Creștinism.

De atunci și până în zilele noastre cercul perfect a suferit transformări semnificative. Bijutierii oferă clienților posibilitatea alegerii verighetelor din mai multe sortimente de aur: verighete din aur galben, verighete din aur alb si verighete din aur roz.

Puteți opta pentru verighete care conțin cele trei tipuri de aur, pentru o combinație între două variante sau chiar pentru un singur tip de aur. Există cupluri care sunt dispuse să plătească sume mai mari pentru a cumpăra verighete confecționate dintr-un alt metal prețios - platină.

Verighete din Argint - O Alternativă Eleganta

Printre sortimentele variate existente pe piață se numără și verighetele din argint de la Elyart. Metalul de bază este argintul care poate fi placat cu rodiu sau cu aur. Verighetele din argint pot fi o alternativă utilă și frumoasă, în cazul în care unul din cei doi miri are o problemă de sănătate - alergia la anumite metale.

În plus, sunt destul de multe tinere nonconformiste care își doresc verighete din metale deosebite și pot opta pentru argintul etern. Cei care trec proba timpului știu că la nunta de argint pot înlocui verighetele de aur cu unele realizate din argint. Unii chiar aleg să le combine pe cele din argint cu verighetele din aur, de la nuntă.

Alegerea Mărimilor și Mâna Potrivită

Dacă inelul de logodnă este oferit cadou de viitorul mire iubitei, verighetele sunt achiziționate de cei doi. Un drum la bijutier rezolvă problema mărimilor potrivite pentru viitorii soți. Chiar și așa, ar trebui să vă gândiți bine dacă veți purta verighetele pe inelarul de la mâna stângă sau optați pentru mâna dreaptă. Este important să specificați acest lucru bijutierului pentru că dimensiunile degetelor inelare diferă de la o mână la alta.

Pietre Semiprețioase, Prețioase sau Diamante - Strălucirea Adăugată

Verighetele pot fi simple, adică realizate doar din metal, dar pot avea și pietre în montură. Și o verighetă confecționată doar din metal poate fi înfrumusețată cu modele diverse sau cu accesorii de tipul unei pietre sau mai multe. Totul ține de gustul mirilor, dar și de personalitatea lor.Atenție însă, introducerea pietrelor prețioase sau a unor diamante crește prețul verighetelor. Sunt cazuri în care doar verigheta doamnelor are pietre prețioase sau un diamant, în timp ce domnii optează pentru o variantă simplă. Sunt și situații în care clienții decid ca ambele verighete să conțină accesorii.

Personalizarea - Adăugarea Semnificației Personale

Legătura sacră între cei doi soți poate căpăta noi semnificații dacă aceștia recurg la personalizarea verighetelor. În trecut, pe interiorul verigilor erau inscripționate, la cerere, data căsătoriei și eventual, numele jumătății.

Și în această direcție lucrurile au evoluat. Mirii au uneori simboluri numai de ei cunoscute, pe care le doresc gravate pe interiorul verighetelor. Pentru unii personalizarea verigilor merge mai departe, tinerii alegând modelul, forma, grosimea acestora, dar și designul.

Simbolul angajamentului dintre două persoane, verigheta este o bijuterie care trebuie întreținută corespunzător. În timp, verigile se pot deteriora. Detergenții, anumite soluții, solvenții, contactul cu alte metale - de toate acestea trebuie să țineți cont atunci când alegeți verighetele.

Copyright imagini: https://www.freepik.com/free-photo/close-up-hands-with-wedding-ring_8145533.htm#query=wedding%20ring&position=25&from_view=search&track=ais