askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  8 flori pe care sa le daruiesti toamna

8 flori pe care sa le daruiesti toamna

4/46581
calendar_month 04 Sep 2023, 14:02

Chiar dacă vara s-a încheiat, natura nu încetează să ne încânte cu texturi și culori spectaculoase. Toamna este anotimpul plin de culoare și emoție, iar o modalitate minunată de a sărbători frumusețea acestui sezon este să dăruiești flori.

Chiar dacă ești la distanță, livrarea florilor s-a dezvoltat în România, iar în magazinele online, precum pe magnolia.ro, poți găsi o varietate de opțiuni. În continuare îți vom prezenta 8 flori uimitoare pe care le poți dărui în această toamnă pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor dragi!

1. Trandafiri de toamnă (Rosa „Autumn Sunset”)
Acești trandafiri sunt cunoscuți pentru culorile lor calde, care trec de la nuanțe de portocaliu și galben aprins la nuanțe de roz și roșu. Sunt simbolul perfect al frumuseții și iubirii din perioada toamnei.

2. Crizanteme (Chrysanthemum)
Crizantemele sunt poate cele mai reprezentative flori ale toamnei. Disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni, aceste flori sunt ideale pentru a adăuga o notă de culoare în grădina sau în interiorul casei tale.

3. Dalii (Dahlia)
Daliile vin într-o varietate uimitoare de forme și culori. De la petale mari și bogate, până la nuanțe de galben, roșu și violet, aceste flori impresionante vor lumina, cu siguranță, zilele mai răcoroase de toamnă.

4. Gladiole (Gladiolus)
Gladiolele sunt flori înalte și elegante, disponibile într-o varietate de culori. Ele pot fi un decor impresionant în grădină sau pot fi dăruite în buchete fermecătoare de toamnă.

5. Hortensii (Hydrangea)
Hortensiile sunt cunoscute pentru petalele lor bogate și culorile diverse. În nuanțe precum burgundy și roz închis, aduc o notă de eleganță și rafinament în decorul toamnei.

6. Petunii (Petunia)
Petuniile sunt flori populare, cu o gamă variată de culori, inclusiv nuanțe de mov, roz și alb. Ele pot aduce o notă de prospețime și veselie în grădină sau în ghivece în timpul toamnei.

7. Gerbera
Gerbera sunt flori vesel colorate, cu petale mari și forme perfect rotunde. În culori precum roz, portocaliu și galben, aceste flori adaugă o notă de bucurie și optimism în peisajul toamnei.

8. Garofițe (Dianthus)
Garofițele sunt flori cu petale delicate, într-o varietate de culori, inclusiv roz, roșu și alb. Numele „Dianthus” provine din cuvintele grecești „dios”, însemnând divin, și „anthos”, însemnând floare. Ele emană un parfum subtil și pot aduce o notă romantică în decorul toamnei.
Toamna ne aduce o adevărată explozie de culori și frumusețe, iar dăruirea de flori în acest sezon poate fi un gest plin de semnificație și iubire. Fie că alegi trandafiri de toamnă pentru a exprima căldura interioară, crizanteme pentru a aduce bucurie în grădină sau hortensii pentru a adăuga o notă de eleganță, fiecare floare are puterea de a aduce un zâmbet și de a lumina zilele celor dragi.
Sursă foto - Shutterstock