askmen.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  4 idei de a o surprinde cu ocazia aniversarii voastre

4 idei de a o surprinde cu ocazia aniversarii voastre

4/46621
calendar_month 23 Ian 2024, 12:04

În cele mai multe cupluri, doamnele sunt cele care ţin evidenţa tuturor datelor importante. Indiferent că este cea a primei întâlniri sau cea a căsătoriei, aniversările sunt cel mai bun prilej pentru a petrece timp de calitate împreună. Deoarece un cadou este întotdeauna binevenit, ţi-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai frumoase surprize pe care i le poţi face partenerei tale, cu ocazia unei aniversări speciale.

Ziua unei aniversări, chiar dacă pică şi într-o zi de marţi, poate fi, cu puţin efort, una magică. Preţ de câteva ore, deconectaţi-vă de grijile cotidiene, îndreptaţi-vă atenţia asupra momentelor frumoase pe care le-aţi trăit împreună şi faceţi planuri noi.
În funcţie de cât timp aveţi, poţi pregăti pentru partenera ta o surpriză frumoasă, de care să îşi amintească toată viaţa.

Dacă eşti în pană de idei, poţi sta liniştit. Am pregătit pentru tine un ghid cu unele dintre cele mai frumoase surprize pe care i le poţi face jumătăţii tale, în funcţie de timp şi de buget:

1. O bijuterie

Deşi multe persoane ar putea crede că este un cadou previzibil, o bijuterie atent aleasă poate fi un cadou memorabil. Dacă inelul de logodnă şi verigheta sunt bijuteriile ei preferate, cu siguranţă că s-ar bucura şi de un inel nou. Aruncă o privire peste ofertele cu inele aur şi sigur vei găsi un model care să i se potrivească.

Însă, dacă cererea în căsătorie încă nu a venit din partea ta, atunci îţi recomandăm să alegi o pereche de cercei, o brăţară sau un colier. Orice bijuterie ar fi, poţi fi sigur că o va purta mereu cu dragoste, gândindu-se că este un cadou din partea ta. Pentru ca surpriza să fie deplină, poţi alege să gravezi bijuteria cu un mesaj semnificativ pentru voi doi.

2. O sesiune de cumpărături

Femeile ştiu deja că partenerii nu le împărtăşesc, neapărat, pasiunea pentru shopping. Dacă şi tu faci parte din bărbaţii care se simt la mall aproape mai stresaţi decât la job, atunci asta poate fi una dintre cele mai mari surprize pe care i le poţi face iubitei tale.

O sesiune de câteva ore la shopping împreună, în care să nu o zoreşti la fiecare 5 minute, va fi un cadou pe care cu siguranţă îl va aprecia.

3. O zi întreagă petrecută în doi 

De cele mai multe ori, femeile îşi doresc de la partenerii lor mai multă atenţie. Dacă şi tu ai primit mustrări că nu petreceţi suficient timp împreună, oferirea unei zile întregi petrecute împreună poate fi exact cadoul de care jumătatea ta are nevoie.

Profită de întreaga zi și organizează activități pe care tu și soția ta le veţi aprecia de la răsărit până la apus. Începe cu micul dejun la pat sau la bistro-ul vostru preferat, petreceţi orele amiezei plimbându-vă la pas prin oraş, iar pentru seară, fă rezervare din timp la acel restaurant elegant, care este mai mereu ocupat.4. O escapadă romantică 

Ceea ce, până acum ceva ani, vedeam deseori în filme este, astăzi, extrem de uşor de realizat. Şi, dacă te organizezi din timp, poţi găsi oferte excelente, atât pentru un city-break în străinătate, cât şi în România. Important este să ştii sigur că în perioada aleasă amândoi veţi putea călători.

Poţi alege un oraş european unde să ajungeţi cu un zbor de aproximativ două ore sau chiar şi un hotel din ţara noastră, care să aibă servicii de calitate şi, eventual, un centru spa. Chiar dacă nu veţi fi plecaţi decât două sau trei zile, această surpriză va fi o vacanţă binemeritată pentru amândoi.

Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, simţi că poţi trece mai uşor peste toate încercările vieţii. Indiferent cât de aglomerate sunt vieţile voastre, este important să vă faceţi mereu timp pentru a construi împreună amintiri frumoase.

Sursa foto: ShutterstockCauta in site