askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Relatiile care incep la munca se incheie la altar

Relatiile care incep la munca se incheie la altar

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Cuplurile care se formeaza la munca au sanse mai mari sa ajunga in fata altarului. Cel putin asa arata rezultatele unui studiu publicat de DailyMail.

In ciuda politicilor impuse de companii, de a descuraja relatiile dintre angajati, aceste relatii au sanse mai mari sa se concretizeze printr-o casnicie decat cele incepute in alte medii.

De partea cealalta, relatiile incepute in club sau intr-un pub se soldeaza de cele mai multe ori cu o aventura de o noapte sau cu o relatie pe termen scurt.

Pentru realizarea acestui studiu, cercetatorii au apelat la nu mai putin de 2000 de adulti. 14% dintre cuplurile care s-au intalnit la munca s-au casatorit, in timp ce doar 11% dintre cuplurile care s-au cunoscut prin intermediul prietenilor au ajuns la ofiterul starii civile.

In cazul iesirilor, 23% dintre cei intervievati au spus ca aceste iesiri s-au oprit la o simpla aventura de o noapte.
Cercetatorii au mai descoperit ca 51% dintre intervievati sunt convinsi ca locul si contextul in care se formeaza un cuplu pot fi importante pentru viitorul relatiei.

"La prima vedere esti tentat sa nu dai atentie modului in care locul intalnirii iti poate afecta relatia. Si totusi, cei care s-au intalnit la munca au cele mai mari sanse sa dezvolte relatii de lunga durata.

Persoanele care muncesc in acelasi loc au lucruri in comun chiar inainte sa fie impreuna, iar asta inseamna ca au interese similare.

In timp ce altii se lupta sa-si introduca partenerii in mediul lor de lucru, cei care muncesc in acelasi loc nu au de ce sa mai faca acest lucru.

Si persoanele care se cunosc prin intermediul prietenilor au sanse serioase de a dezvolta o casatorie", a declarat autorul studiului.

Conjuncturi favorabile casniciei:

1. sa va cunoasteti la munca
2. sa va cunoasteti prin intermediul prietenilor
3. sa fiti deja prieteni
4. sa va cunoasteti la facultate
5. sa va cunoasteti online

Conjucturi favorabile aventurilor

1. sa va cunoasteti intr-un pub
2. sa va cunoasteti in club
3. sa va cunoasteti la o petrecere
4. sa va cunoasteti in vacanta

Cauta in site