askmen.ro  »  Relatii  »  Dating  »  Relatii intime la prima intalnire - de ce este o idee proasta?

Relatii intime la prima intalnire - de ce este o idee proasta?

4/45376
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Autoarea cartii Free Gift with Purchase, Jackie Pilossoph, considera ca sexul la prima intalnire nu este tocmai o idee buna.

Ea schiteaza nu mai putin de cinci motive pentru care persoanele ar face bine sa astepte sa se cunoasca mai bine inainte sa ajunga in pat, titreaza adevarul.ro.

1. Lipsa sigurantei
Un prim motiv ar fi lipsa sigurantei si increderii. Atunci cand doi oameni fac sex la prima intalnire exprienta poate fi si excitanta, dar si ciudata. Practic, niciunul dintre parteneri nu se simte confortabil. Ori o femeie care este emotionata, speriata, nesigura, nu este tocmai partenera ideala de sex.

2. Asteptarea, un preludiu excelent
"Sa faci sex la prima intalnire este ca si cum ai manca desertul inainte de cina", spune Jakie.
Ea considera ca oamenii care asteapta un timp pana cand ajung sa faca sex reusesc sa-si construiasca acea dorinta propice unei partide de sex de exceptie.

3. Poti avea surprize neplacute
Nimeni nu se simte bine cand este refuzat. Ori in cazul sexului la prima intalnire, femeile pot avea suprize ulterioare. Ele isi pot face planuri, pot avea asteptari si pot fi dezamagite atunci cand vad ca barbatul nu mai suna. In acel moment, multe femei se pot simti folosite.

4. Asteptarea creste increderea in sine
Asteptarea momentului potrivit pentru sex este foarte importanta. Sigur ca sexul este important, insa el nu valideaza o relatie, nu este singurul element care conteaza intr-o relatie. Scriitoarea sustine ca asteptarea este "matura, sexy si voluptuoasa".

5. Sexul te face sa gresesti
Sexul la prima intalnire ii face mai ales pe barbati sa greseasca. Asa cum se stie, barbatii nu se pot indragosti fara sa faca sex. Ori daca fac sex din prima, este posibil sa nu mai vada anumite aspecte care i-ar putea indeparta de femeia repsectiva, fiind orbiti de hormoni.Cauta in site